The all-new STARIA

Next level multi-purpose vehicle.

Елате в космоса.

В това пространство възможностите са неограничени. Влезте в изцяло новата STARIA и изпитайте изключителен комфорт и гъвкавост, поддържани от най-високите нива на безопасност и свързаност. Това е една малка стъпка за Hyundai и един гигантски скок в бъдещето на мобилността на MPV.

Екстериор Добре дошли на ново ниво на стил.

Елегантен и иновативен, изчистеният дизайн на изцяло новата STARIA се определя от елегантния силует и футуристичните елементи на дизайна. Създадени с нова методология за дизайн „отвътре навън“ за бъдеща мобилност, започнахме с вътрешното пространство и го разширихме до външната красота.

360°

0%

  Отпред

  Със своя привлекателен светъл дизайн и смела, широка решетка, уникалната предна част на STARIA прави изтънчено изявлени.

  Отстрани

  Ниската странична линия и панорамните прозорци подобряват видимостта и създават усещане за простор.

  Отзад

  Задната част има минималистичен дизайн, с привличащи погледа вертикални задни светлини, обхващащи широката задна врата. Задната броня максимално ниско разположена за лесно товарене на багаж.

  Интериор Пътувайте в максимален комфорт.

  Вдъхновен от дизайна на салона за круизни кораби, интериорът на STARIA осигурява луксозно усещане и спокойно пространство, приветствайки ви с прекрасно усещане за простор и интелигентни технологии, които правят ежедневното шофиране много по-лесно.

  Изберете вашето пространство: стилът на конфигурациите на седалките STARIA.

  Изборът е ваш. Повече пътници? Или повече лукс? STARIA предлага място за 9 човека. STARIA Luxury предлага луксозно пространство за 7. Проектирано да приспособи разнообразен начин на живот, просторното, широко вътрешно оформление се фокусира върху най-важното, за да осигури повече простор и гъвкавост. И с щедро място за краката, което е сред най-добрите в своя сегмент, седалките са проектирани да доставят усещане за пространство и комфорт.

  10,25" централен сензорен екран

  Високотехнологичният усет на пилотската кабина е съсредоточен около кристалния 10,25" централен екран. Той поддържа Apple CarPlay ™ и Android Auto ™.

  Дигитално табло с размер 10,25"

  Без да се скрива от волана, дигиталното табло седи върху останалоте уреди. Интелигентен дизайн, който създава и допълнително място за съхранение.

  Панорамен стъклен таван

  Оставете слънцето да грее и да се наслаждавате на вятъра в косата си, когато отворите големия панорамен стъклен покрив на изцяло новата STARIA.

  Насладете се на лукса на гениалната гъвкавост.

  В допълнение към интелигентните опции като електрическата врата на багажника и напълно сгъваеми седалки - STARIA предлага много удобни места за поставяне на нещата, които всички използваме в колата: дребни, чаши за кафе, големи бутилки за напитки, смартфони, детски играчки и тн. Място за съхранение е налично и в тава на покрива, в долната част на таблото, и отгоре и отдолу на централната част.

  Удобство Ново ниво на комфорт и удобство.

  Емблематичният външен вид на STARIA е само половината от историята. Просто влезте вътре, за да откриете останалото: всеки детайл в кабината е преосмислен, за да направи живота при шофиране по-лесен, по-безопасен и по-удобен. Интелигентните функции на STARIA ви дават свободата да се съсредоточите върху по-важни неща. С интелигентния ключ или приложението за смартфон страничните се врати се отварят и затварят автоматично.

  Амбиентно осветление

  С избор между 64 конфигурируеми цвята и 10 нива на яркост, STARIA ви позволява да създадете уникална вътрешна атмосфера.

  Комуникация с всички на борда.

  Широкоъгълната камера изобразява всички пътници на борда на STARIA на централния екран, а вградените микрофони и високоговорители предоставят лесен разговор.

  Walk-in device

  Тази интелигентна функция позволява на водача да плъзга и накланя предната пътническа седалка чрез бутон на седалката за лесно влизане и повече комфорт.

  Тризоновова климатична система

  Всички ще са щастливи. Тризоновата климатична система вече обслужва пътниците на задните седалки в допълнение към пътниците в предната част на автомобила чрез вентилационни отвори на тавана.

  360-градусов контрол

  Насладете се на 360 градусова видимост за по-лесно и безопасно паркиране. Четири камери с висока разделителна способност, монтирани отпред, отстрани и отзад на автомобила, ви показват заобикалящата среда в реално време.

  Удобни седлки за изживяване на истински оазис на колела.

  Създадени за максимален комфорт, всички седалки в STARIA са оборудвани с регулируеми подглавници и 3-точкови колани. В зависимост от версията и нивото на оборудване, се предлагат и широка гама от опции за отопление и вентилация.

  Свързаност Модерна свързаност, където и да отидете.

  Изпълнявайки нуждите както на семействата, така и на работните ситуации, STARIA е оборудвана с всички най-нови интелигентни технологии като интеграция на смартфони и най-съвременни функции за свързване като Bluelink® Connected Car Services, които ви позволяват да управлявате колата си от вашия смартфон - или само с гласа си.

  Дигитално табло с размер 10,25”

  Графиките на дигиталното табло се променят с избрания режим на шофиране (NORMAL, ECO или SPORT).

  10,25”сензорен екран

  Оптимално разположеният 10,25” сензорен екран за инфотейнмънт системата ви дава лесен достъп до навигация, функции за свързване и услуги на Hyundai LIVE.

  Bluelink® Connected Car Services.

  Последният ъпгрейд на Bluelink ви позволява да се възползвате изцяло от нашите най-съвременни услуги за свързаност. Наред с многото умни функции, които можете да контролирате с приложението Bluelink, безплатният петгодишен абонамент за услугите LIVE на Hyundai също е включен в навигационната система с информация в реално време за трафика, паркирането или цените на горивата.

  Безопасност Най-добрите в класа си функции за безопасност.

  С най-добрите в своя клас усъвършенствани системи за подпомагане на водача и активен пакет за безопасност с редица иновативни функции, STARIA осигурява още повече спокойствие. STARIA предлага опция за добавяне на цели шест въздушни възглавници, като всички седалки се предлагат с триточкови предпазни колани и подглавници.

  Асистент за следене на трафика зад автомобила (RCCA)

  При движение на заден ход с ниска видимост, системата не само предупреждава водача, ако превозните средства се приближават отстрани - тя също така активира спирачките с цел избягването на сблъсък.

  Автономна аварийна спирачка (FCA)

  Системата FCA автоматично спира, когато открие внезапно спиране от колата отпред или открие пешеходци или велосипедисти по пътя ви.

  Систенма за безопасно излизане от автомобила (SEA)

  Тази умна функция ви помага да избегнете инциденти като засича приближаващи отзад автомобили и показва предупреждение на таблото и в страничното огледало, придружени от звуков сигнал.

  Система за следене на пътниците на задната седалка (ROA)

  Ултразвуковите сензори откриват движението на пътниците, позволявайки на водача да бъде уведомен, ако деца или домашни любимци случайно останат в колата.

  Динамика Мощна ефективност.

  Изцяло новата STARIA ви отвежда там, където искате, с мощна ефективност. Високоефективният турбокомпресор с въздушно охлаждане на дизеловия двигател има подобрена производителност на компресора и турбината за по-добро представяне на въртящия момент при ниски обороти.

  Система за задвижване на четирите колела HTRAC ™

  Лошо време? Динамично шофиране? Няма проблем. Иновативната система за задвижване на четирите колела HTRAC ™ осигурява оптимално управление и ефективност при завиване.

  Режими на шофиране

  Изберете режими на шофиране според вашето настроение! Изберете между Normal, Eco и Sport. Всеки режим осигурява различно ускорение, точки на превключване и горивна ефективност.

  Многораменно задно окачване

  Механичните подобрения осигуряват подобрен комфорт при шофиране благодарение на многораменното окачване на задния мост.

  Избор на скоростна кутия.

  STARIA се предлага с 8-степенна автоматична скоростна кутия, 8-степенна автоматична скоростна Shift-by-wire и 6-степенна ръчна скоростна кутия.