The all-new
Hyundai TUCSON.

Step in. Stand out.

Революционен дизайн.
Наелектизираща динамика.

Добре дошли в революцията. Усъвършенстван и експериментален, изцяло новият Tucson е не просто еволюция на своя предшественик, а пълноценна революция в дизайна. Водейки напред с прогресивен дизайн, той предлага и най-модерните интелигентни технологии и най-електрифицираната гама от силови агрегати в своя сегмент.

Екстериор Революция в еволюцията на дизайна.

Изискан и експериментален, изцяло новият дизайн на Tucson е революционен. Извеждайки съвременната естетика на следващото ниво, нейните насечени повърхности и динамични линии го превръщат в един от най-екстравагантните SUV модели. Отличаващ се с по-голямо и широко купе, неговата мускулеста стойка съчетава остри ъгли и динамични пропорции с богати повърхности - създавайки прогресивен външен вид, без да прави компромис със SUV наследството на Tucson.

360°

0%

  Хромирана акцентираща линия

  Спортната осанка на изцяло новия Tucson се подчертава от хромирана акцентираща линия завършваща с параболичо острие, започваща от страничните огледала и продължаваща чак до С-колоната.

  Seitenansicht des neuen Hyundai TUCSON
  Heckansicht des neuen Hyundai TUCSON

  Задни комбинирани LED светлини

  Широките LED задни светлини с параметрични скрити светлинни детайли продължават динамичната тема на дизайна отзад.

  19 "алуминиеви джанти

  Допълнителните 19 " алуминиеви джанти оптимизират зашеметяващите пропорции на изцяло новия Tucson, като допълнително подчертават грандиозното му присъствие.

  19-Zoll-Leichtmetallfelgen des neuen Hyundai TUCSON

  Интериор Красотата на минимализма.

  Влизането в изискания и просторен интериор на изцяло новия Tucson е като влизане в спретнато организирана стая, където ежедневните грижи изчезват. Тук пространството, технологиите и информацията се пресичат хармонично. С участието на чувствени форми, вдъхновени от водопади, в целия интериор са нанесени висококачествени меки на допир материали, извеждащи външния вид и усещането на ново ниво.

  The new Hyundai TUCSON
  The new Hyundai TUCSON side view

  Удобство Голям на удобство и комфорт.

  Гъвкав и свързан, изцяло новият Tucson се отличава и с комфорт и удобство. Хитроумните функции като дистанционно сгъваеми седалки и интелигентно устройство сгъване на седалката до водача правят товаренето на обемисти предмети и качването и излизането от седалките на втория ред бързо и лесно. А вашите пътници ще харесат отопляемите седалки отпред и отзад, както и вентилираните предни електрически седалки за по-приятна вътрешна среда.

  Innenraum des neuen Hyundai TUCSON

  Технология Multi-Air Mode

  Увеличете максимално вашия индивидуален комфорт. За първи път в Hyundai, изцяло новата технология Multi-Air Mode на Tucson се състои от комбинация от директни и индиректни вентилационни отвори за климатизация и отопление, за да създаде по-приятна вътрешна среда с по-нежен въздушен поток.

  Тризонов климатичен контрол

  Всички ще са щастливи. Тризоновата климатична система вече обслужва пътниците на задните седалки в допълнение към пътниците в предната част на автомобила.

  3-Zonen-Klimaautomatik des neuen Hyundai TUCSON
  Vordersitze des neuen Hyundai TUCSON

  Вентилация на предните седалки

  Предните седалки се предлагат с 3-степенна вентилационна система за комфортно шофиране, независимо от климатичните условия.

  Innenraum des neuen Hyundai TUCSON
  Frontansichtdes neuen Hyundai TUCSON

  Свързаност Модерна свързаност в движение.

  Естествено, новият Tucson също е надграденo с всички най-нови интелигентни технологии като огледално отразяване на смарт телефони и авангардни функции за свързване като Bluelink® Connected Car Services, което позволява да управлявате колата си от смартфона си - или с гласа си. Безплатен петгодишен абонамент за LIVE Services на Hyundai е включен в 10,25 ”навигационната система.

  10,25 "сензорен екран и сензорни уреди

  Новият 10,25" сензорен екран се влива като водопад в новопроектираната централна конзола. Всички контроли за навигация, инфотейнмънт и климатизация са сензорни.

  Mittelkonsole mit Touch-Technologie des neuen Hyundai TUCSON
  Digitales Cockpit des neuen Hyundai TUCSON

  10.25 "дигитално табло

  Новото отворено дигитално табло засилва високотехнологичния нюх на интериора. Корпусът на диспещ е премахнат, за да засили усещането за простор.

  Високоскоростно безжично зареждане

  Насладете се на високоскоростно безжично зареждане за вашия смартфон. Мощността е увеличена от 5W на 15W за още по-бързо зареждане. Уредът разполага с интегрирана функция за охлаждане, за да се предотврати прегряване.

  Lade-Ablage des neuen Hyundai TUCSON

  Безопасност Насладете се на повече спокойствие с най-добрата в класа безопасност.

  С най-добрите в класа усъвършенствани системи за помощ на водача и активен пакет за безопасност с фантастична гама от иновативни функции, изцяло новият Tucson осигурява още повече безопасност и спокойствие за Вас и хората, които обичате.

  Динамика Най-широката гама електрифицирани задвижвания.

  Разработен, за да намали емисиите, без да прави компромис с това, че е забавен за шофиране, изцяло новият Tucson предлага най-широката гама от електрифицирани задвижвания в компактния SUV сегмент. Можете да избирате между бензинови и дизелови двигатели със система Mild-Hybrid, пълен Hybrid или Plug-In Hybrid.