Поставя нови стандарти

The All-new

i20

Поставя нови стандарти.

Динамичен и отличителен, изцяло новият i20 задава нови стандарти в сегмента на малките автомобили. По-широк, по-дълъг и с по-нисък покрив от своя предшественик, този стилен нов модел съчетава просторно вътрешно пространство с най-добрите в класа функции за безопасност и свързаност. Това е и първият автомобил в Европа, който се отличава с новата ни философия на дизайна Sensuous Sportiness - хармонична комбинация от енергични пропорции, стил и технологии.

Дизайн В светлината на прожекторите със стил.

Елегантен и зашеметяващ, изцяло новият i20 разтърсва сегмента със своя нов спортен дизайн. По-широк, по-дълъг и по-нисък от своя предшественик, това е първият автомобил в Европа, вдъхновен от дизайнерската философия на Hyundai: Sensuous Sportiness - хармонична комбинация от енергични пропорции, стил и технологии.

360°

0%

  Динамичен светлинен подпис

  Новите Full-LED фарове са динамично подчертани от острите дневни светлини за един истински запомнящ се светлинен подпис.

  Агресивен отпред

  Отличителната предна броня допълнително подчертана от изпъкнали въздухозаборници и смела нова решетка в мрежест дизайн за мощно първо впечатление.

  Единствен по рода си дизайн

  Новите Z-образни LED задни светлини се простират визуално през капака на багажника, като са свързани в един общ елемент. По този начин се подчертава новата по-широка стойка на автомобила.

  Интериор Висококачествен и високотехнологичен интериор.

  Дизайнерите на Hyundai създадоха нов нов облик, прилагайки широка гама от иновативни естетически и технически решения за постигането на модерна атмосфера. Вратите обхващат таблото по елегантен начин чрез форми, открити в природата. Скулптурата на вратите напълно съответства на секцията на арматурното табло, а LED амбиентното осветление задава фин, но изтънчен син акцент в интериора.

  Елегантно табло

  Елегантните хоризонтални остриета придават на изпъкналото табло нестандартно стилен външен вид, подчертавайки плавния и широк дизайн.

  Спортен волан с 4 спици

  Ергономичен и спортен, на новия мултифункционален волан са разположени уредите за най-важните удобства на борда.

  Два пъти по 10,25 инча

  Новото 10,25-инчово дигитално табло и 10,25-инчовият централен екран са връхната точка на високотехнологичния интериор.

  Innenraum des neuen Hyundai TUCSON
  Frontansichtdes neuen Hyundai TUCSON

  Комуникация Най-добрата свързаност в своя клас.

  Наслади се на най-съвременната свързаност с двойни големи екрани с висока разделителна способност. 10,25-инчовото дигитално табло и 10,25-инчовият централен дисплей са визуално комбинирани за елегантен високотехнологичен външен вид и максимално удобство. С Bluelink® Connected Car Services можеш да управляваш колата си от смартфона си - или само с гласа си.

  Бъди в крак с Bluelink®

  Наслади се на безпроблемна свързаност, както в колата, така и с приложението. Наред с многото функции, които можеш да контролираш с приложението Bluelink, безплатен петгодишен абонамент за Hyundai LIVE Services също е включен в системата за навигация, за да ти позволи да се възползваш максимално от Bluelink услугите. Като например с информация за трафика в реално време, за да предостави най-бързите маршрути според преобладаващите условия. Спести време на пътя и се наслади на точни прогнози за времето на пристигане.

  Свързано маршрутизиране

  Наслади се на по-точна информация за трафика, по-точни часове на пристигане и по-надеждни преизчисления на маршрута, за да стигнеш по-бързо.Мощен нов сървър на Hyundai Cloud използва данни в реално време и предходни маршрути за по-добра калкулация и прогнозиране.

  Изпращане на дестинация до колата.

  Просто влизаш и тръгваш. Ако i20 е оборудван с навигационна система, можеш да използваш приложението Bluelink, за да избереш дестинация, докато си извън колата си. След това Bluelink се синхронизира с навигационната система, зарежда маршрута, така че да е в готовност за тръгване, когато си и ти.

  Удобство Повече удобство. Премиум аудиосистема.

  По-голям и по-добър - изцяло новият i20 идва с повече от всичко: Повече удобство, благодарение на безжичното свързване на мобилни телефони към инфотейнмънт системата (CarPlay & Android Auto), безжичното зареждане на мобилни телефони (Qi-стандарт) и последно поколение навигационна система. Повече пространство в багажника означава, че можете да вземете повече от всичко, което искате. С новата озвучителната система Bose с осем високоговорителя прави всяко пътуване в песен.

  Повече място за багаж

  С капацитет от 351 литра, с 25 литра повече от своя предшественик, изцяло новият i20 предлага повече място за всички, за всяко приключение.

  Премиум аудиосистема Bose®

  Наслади се на невероятно аудио изживяване с висококачествената звукова система Bose® в изцяло новия i20. С осем високоговорителя, включително субуфер, той е създаден, за да бъде в крак със спортния стил на автомобила, осигурявайки звуково изживяване, което се чувства толкова динамично, колкото и изцяло новият i20.

  Динамика Повече избор на двигатели. Повече динамика на пътя.

  Избери измежду 4 уникални конфигурации на двигателя: В горната част на гамата се предлага бензинов двигател 1.0 T-GDi със 100 к.с. или 120 к.с. Той може да бъде оборудван с 48-волтова система Mild-Hybrid, като опция със 100 к.с., или стандартно с 120 к.с. Система допринася за 3-4% намаляване на разхода на гориво и емисиите на CO2. Предлага се и 1,2-литров MPi бензинов двигател с 84 к.с. за класиците.

  Новата ни 48V Mild-Hybrid технология

  Спести гориво и намали вредните емисии с новата Mild-Hybrid технология в i20. Тя подпомага двигателя с допълнителна мощност при ускорение.

  Интелигентна ръчна скоростна кутия (iMT)

  Проектирана да намали емисиите и да увеличи горивната ефективност, новата интелигентна ръчна скоростна кутия (iMT), налична на изцяло новия i20, отделя двигателя от скоростната кутия при постоянна скорост, след като водачът освободи газта и превозното средство премине в режим на движение по инерция.

  Безопасност Най-богатият пакет за безопасност в класа си.

  С Hyundai SmartSense, нашите модерни усъвършенствани системи за подпомагане на водача, изцяло новият i20 предлага най-широкообхватния пакет от технологии за безопасност в своя клас - създаден, за да ти осигури повече безопасност и спокойствие. Изцяло новият i20 предлага осем нови функции за безопасност в сравнение с предшественика си. Голяма част от тези системи не се предлагат при конкурентите на i20, нито сега нито след време.

  Адаптивен круиз контрол базиран на навигационната система (NSCC)

  Използва най-съвременната навигационна система за предвиждане на предстоящи завои или прави по магистралите и автоматично регулира скоростта за по-безопасно шофиране.

  Сигнализиране за тръгване на автомобила отпред (LVDA)

  Тази система за градско шофинаре сигнализира, когато автомобила отпред тръгне, точно като светофар в задръстване.

  Интелигентен ограничител на скоростта (ISLA)

  Системата известява със звукови и визуални предупреждения, когато надвишите ограничението на скоростта. В комбинация с ръчния ограничител на скоростта или Smart Cruise Control, ISLA може дори да адаптира скоростта автономно.