Изцяло новата KONA

Live unlimited.

По-голям, по-смел и по-динамичен.

Със своя нов и футуристичен външен облик, по-динамично присъствие на пътя и повече място за всичките ви приключения – този смел, подобрен SUV ви предлага авангардни интелигентни технологии, съчетани с най-пълния избор от задвижвания в сегмента. Открийте перфектната KONA, която да пасне на вашия начин на живот.

New Kona

Елегантно изтънченаФутуристичен дизайн

Благодарение на своя дизайн, който е вдъхновен първо от EV автомобилите, изцяло новата KONA се отличава с аеродинамични характеристики без това да отнема от нейния стил. Спортният характер е въплътен в характерните арки над колелата, които надграждат емблематичната дизайнерска идентичност на първата KONA.

360°

0%

  LED светлини в стил „Seamless Horizon“.

  Изчистената и отличителна предница на автомобила е подчертана от LED светлините в стил Seamless Horizon, които се извиват елегантно по широчината на целия преден капак, придавайки по-динамично присъствие на пътя.

  Динамични контурни линии

  В профил острите диагонални параметрични линии хармонират с хромираната лайсна, която преминава през “C” колоната и отива към задния спойлер. Така се създава контур, който обгръща целия автомобил.

  Интериор Повече пространство и комфорт.

  Проектирана да побере всичко, което вие и вашият интензивен живот може да поднесе, изцяло новата KONA предлага много място за пътниците и техния багаж. Този смел и подобрен SUV сега ви дава повече пространство за всички ваши приключения.

  Максимално увеличено жизнено пространство

  За да осигури максимален комфорт, изцяло новата KONA е еволюирала, ставайки по-широка и по-дълга, с щедро пространство за краката и раменете на втория ред седалки.

  Панорамен дисплей

  Елегантно извитият панорамен дисплей, който представлява комбинация от два 12,3” инчови дисплея с високотехнологичен вид: 12,3” инфотейнмънт сензорен дисплей и 12,3” дигитален клъстерен дисплей.

  Изключително гъвкави сгъваеми седалки

  Ще ви хареса делимостта на 2-ри ред седалки, в съотношението 40:20:40. Сгънете средния сегмент и ще можете да поберете четири чифта ски и четирима пътници.

  По-голямо и по-универсално товарно пространство

  Насладете се на гъвкавостта, която ви предоставя 466 литровият багажен отсек. С вдигнати седалки той е с 30% по-голям, спрямо предходния модел на KONA.

  Комфорт По-просторно и по-интелигентно вътрешно пространство.

  Освен гъвкавост и свързаност, KONA също така предлага комфорт и удобство. Благодарение на увеличените си размери и универсална архитектура, заимствана от електрическите автомобили, вие получавате по-просторно вътрешно пространство. Открийте изключителното ниво на интелигентни технологии и функции, за да превърнете всяко шофиране в удоволствие.

  Релаксиращи седалки на първия ред

  Облегнете се назад и се отпуснете. Опционалните релаксиращи комфортни седалки на първия ред са оптимизирани за “безтегловно“ разпределение на натиска върху тялото за освежаваща почивка.

  Интелигентна електрическа задна врата

  Насладете се на лесно товарене. Задната врата се отваря автоматично, когато смарт ключът бъде разпознат за 3 секунди. Нещо повече - можете да персонализирате височината на отваряне.

  Стъклен таван

  Оставете слънцето да грее и се насладете на вятъра в косите си, отваряйки опционалния стъклен таван на KONA.

  Естетично амбиентно осветление

  Създайте идеалната атмосфера, която да отговаря на вашето настроение. Естетичното амбиентно осветление предлага 64 конфигурируеми цвята, за да пасне на всяка ситуация. Източниците на светлина са над мястото за съхранение на таблото и в джобовете за вещи на предните врати.

  Избирайте от 64 цвята

  Персонализирайте външния вид и усещането в купето, като използвате интуитивния селектор за цвят на централния сензорен дисплей, за да регулирате естетично амбиентно осветление.

  Технологии Изживейте най-новото.

  Двоен панорамен дисплей

  Елегантно извитият панорамен дисплей включва два интегрирани екрана, придаващи високотехнологичен вид: 12,3” инфоразвлекателен сензорен дисплей и 12,3” дисплей за шофьора.

  Премиум аудио система BOSE

  Премиум аудио системата на BOSE с осем високоговорителя (в т.ч. субуфер) е настроена от инженерите на BOSE, за да осигури богато и завладяващо изживяване при слушане.

  Дигитален ключ от Хюндай

  Можете да отключите изцяло новата KONA, като държите смартфона в близост до дръжката на шофьорската или пътническата врата.

  Свързани дигитално Свързаност на следващо ниво.

  Изцяло новата KONA издига свързаността на следващо ниво с новото поколение информационно-развлекателна система на Hyundai, наречена ccNC (Connected Car Navigation Cockpit), осигуряваща усъвършенствана графика и перфектно единство между дисплеите. ccNC представя най-новата версия на Bluelink, както и пълни актуализации на софтуера Over The Air (OTA). За повече удобство KONA може да се заключва, отключва и стартира чрез Digital Key (Дигитален ключ) посредством смартфон или смарт часовници*.

  Bluelink® свързани автомобилни услуги

  Bluelink® осигурява безпроблемна свързаност и интелигентни функции, за да направи вашето шофиране по-удобно.

  Apple Car Play / Android Auto

  Благодарение на Apple CarPlay™ и Android Auto™ можете да възпроизведете приложенията и музиката от вашия смартфон на големия екран.

  Винаги актуални с OTA актуализации по въздух

  Възползвайте се от навременни актуализации на софтуера и добавянето на нови функционалности без вашата намеса - Over The Air (ОТА).

  Безопасност Най-съвременни системи за безопасност и подпомагане на водача.

  За допълнително спокойствие изцяло новата KONA е оборудвана с най-новия Hyundai Smart Sense – нашите най-съвременни и усъвършенствани системи за подпомагане на водача. За първи път KONA Hybrid е оборудван с Асистент за шофиране по магистрала (HDA) – комбинация от Асистент за следене на пътната лента (LFA) и базиран на навигация интелигентен круиз контрол – той използва сензори и данни от картата, за да осигури безопасна работа, както и автоматичното регулиране на скоростта.

  Асистент за шофиране по магистрала (HDA)

  KONA Hybrid разполага с Асистент за шофиране по магистрала, който използва сензори и данни от картата, за да осигури безопасна работа, както и автоматично регулиране на скоростта.

  360 градусова видимост (SVM)

  Тесен гараж? Няма проблем – 360-градусовият изглед прави маневрирането в затворени пространства по-лесно и по-безопасно.

  Видео асистент за следене на мъртвата точка (BVM)

  Вече можете да видите изглед назад в дигиталния дисплей за шофьора, съответно отляво и отдясно. Камерите се активират с включване на мигача за съответната посока.

  Динамика Открийте динамиката в изцяло новата KONA.

  Разработена, за да намали емисиите, без това да нарушава удоволствието от шофиране, изцяло новата KONA предлага най-богатата гама от задвижвания в сегмента. Можете да избирате между бензинов двигател, бензинов 48-волтов мек хибрид и пълен хибрид.

  Хибрид Електрифицирана ефективност: изцяло новата KONA Hybrid.

  Изцяло новата KONA Hybrid използва електричество, за да ви помогне да стигнете по-далеч с всеки литър бензин. Всичко това, без да се налага да зареждате батерия или да променяте навиците си на шофиране. Издигайки горивната ефективност от световна класа на следващото ниво, KONA е оборудвана както с бензинов, така и с електрически двигател, захранван от батерии: напълно паралелна хибридна задвижваща система. Регенеративното спиране зарежда батерията, за да не се налага вие да го правите.

  Енергиен поток – как работи KONA Hybrid

  В зависимост от начина на шофиране KONA Hybrid превключва безпроблемно между своя бензинов двигател и електрически мотор, или дори използва и двата. Системата за рекуперативно спиране зарежда батерията, като използва електрическия мотор, за да забави автомобила. След това енергията, съхранена в батерията, захранва електрическия мотор, за да помогне при ускорение, шофиране по наклон и шофиране с ниска скорост. Този сложен енергиен поток е илюстриран в следващите анимации.

  Бензин Изцяло новата KONA 48 V mild hybrid.

  Спести гориво и намали вредните емисии с опционалната 48 V mild hybrid система, предлагана с бензиновия 1.0 T-GDi (MHEV). Тя допълва двигателя с вътрешно горене с допълнителен въртящ момент по време на ускорение - в зависимост от състоянието на зареждане на батерията и степента на ускорение. В резултат икономията на гориво и емисии на CO2 на задвижването са значително подобрени.

  1.0 T GDi (120 к.с.)
  1.6 T GDi (198 к.с.)

  1.0 T GDi

  Motor 1.0 petrol

  1.6 T GDi

  Engine 1.2 diesel

  7-степенна скоростна кутия с двоен съединител

  7-степенната скоростна кутия с двоен съединител съчетава горивната ефективност и удоволствието от шофирането на ръчна трансмисия с удобството на автоматичната.

  6-степенна ръчна скоростна кутия

  Плавната 6-степенната ръчна скоростна кутия е проектирана за бързо и прецизно превключване на предавките.

  N Line Добре дошли от спортната страна на KONA

  Свикнали сте да бъдете забелязвани. Сега имате възможността да шофирате автомобил, с който няма съмнение, че ще бъдете разпознавани от всеки. С динамична си визия, вдъхновена от моторните спортове е гарантирано, че ще направите впечатление. С изцяло обновената си визия новата KONA N Line излъчва вълнуващ усет за изпълнение.

  Вдъхновеният от динамиката вариант N Line добавя по-смели и дръзки предни и задни дизайнерски елементи, с брони във формата на крило, облицовка на калниците в цвета на купето и двойни хромирани изпускателни тръби. Спортната визия е подчертана от ексклузивни сребристи странични елементи, разположени в долните краища на предната броня.

  Силно първо впечатление

  Ексклузивният дизайн на предната броня със своите специфични черни акценти и интегрирано N-Line лого създават силно първо впечатление.

  Отличителна задна броня

  Арките над колелата в цвета на каросерията се вливат плавно и елегантно в отличителната задна броня, която включва сребриста рамка, подсилена със специална мрежеста шарка в стил KONA N Line.

  Test DriveЗаявете пробно шофиране сега

  Новият Hyundai Kona Ви очаква в нашия шоурум в град Русе, бул. "България" 288.
  Заявете своето пробно шофиране сега на телефон 082 504 444.