The new KONA Electric

On to better. On to electric.

Бъдеще, за което не е нужно да чакате

Тук е. Сега. По-елегантен и по-изтънчен, новият KONA Electric се отличава с актуализиран дизайн, най-новите интелигентни технологии - и пробег до 484 км (1) с едно зареждане. И благодарение на съкратените срокове за доставка в Европа - електрическият стил никога не е бил по-лесен.

Екстериор Елегантен наелектизиран SUV.

По-елегантен и по-изискан, уникалният дизайн на новата KONA Electric получи още пo-атлетичен вид - като същевременно запазва приключенския си SUV усет. Редизайнът се характеризира с гладки, аеродинамични форми и изваяни линии, които хармонично се вписват със защитните брони в цвета на купето и ексклузивните нови 17-инчови джанти.

Аеродинамичен дизайн

Изчистената аеродинамична предница няма аналог на пътя. Уникалната затворена решетка задава тон на лъскавите линии, които осигуряват оптимална аеродинамика.

Отпред

Привличащата вниманието затворена решетка се влива в отличителните нови LED фарове и по-остри дневни светлини, простиращи се елегантно отстрани.

Отстрани

Спортният силует се подчертава от визуалната връзка между раменните извивки и по-острата, но по-хармонична предница.

Отзад

Елегантната аеродинамична дизайнерска тема може да бъде намерена и в новата задна броня, подчертана от тънките LED задни светлини с динамичен нов облик.

Динамика Голяма мощ. Отличен пробег. Вълнуващо ускорение.

Никой никога не е казвал, че електрическата мобилност трябва да бъде скучна. Светкавично бързо на старта, благодарение на въртящия момент от 395 Nm, доставян от изцяло електрическия задвижващ механизъм, този спортен SUV е наистина забавен за шофиране - ускорявайки от 0 до 100 км / ч само за 7,9 секунди. Предлага се с две различни версии на задвижване, можете да изберете своята мощност и предпочитан обхват: 39,2 kWh батерия с пробег до 305 км. Или версията с 64 kWh, която осигурява пробег до 484 км с едно зареждане.

Технология на електрическо шофиране

Внимателно подбраните компоненти на електрическия задвижващ механизъм са проектирани да осигурят отлични характеристики на шофиране и практичен ежедневен пробег с едно зареждане. Специално проектираната платформа позволява интеграция на батериите в пода на автомобила, така получавата нисък център на тежестта и никакви компромисти по отношение вътрешното пространство.

Литиево-йонна полимерна батерия

За новата KONA Electric, Hyundai избира литиево-йонна полимерна батерия, вместо никел-метал-хидридна батерия. Този тип технология разполага с много по-добри показатели при зареждане/разреждане, както и при капацитета.

Електрически двигател

Батерията с капацитет 64 kWh е в комбинация с електрически мотор, който осигурява 204 к.с. (150 kW). Батерията с капацитет 39,2 kWh се предлага с електрически мотор с мощност 136 к.с. (100 kW).

Интелигентна технология за интелигентно шофиране

Увеличете пробега си по време на шофиране с регенеративните спирачни системи на KONA Electric, които ви позволяват да зареждате батерията, като използвате електрическия мотор, за да контролирате автомобила.

Зареждане Зареждайте напълно през нощта или зареждайте в движение.

В зависимост от типа зареждане в домашни условия или от типа станция за бързо зареждане, до която имате достъп, новата KONA Electric предлага различни възможности и видове опции за зареждане.

Интериор Просторен, свързан и гъвкав.

Универсален, удобен и свързан, новият интериор на KONA Electric е проектиран да бъде по-модерен и изискан от своя предшественик. Функционален, но изискан - идеален за активен начин на живот - новите актуализации на дизайна отговарят на екстериора от всеки ъгъл. А що се отнася до интелигентните технологии, можете да избирате от най-новите функции за модерна свързаност и комфорт.

Променете режима според вашето настроение

Превключете режимите на шофиране в съответствие с условията - и вашето настроение! Можете незабавно да регулирате динамиката на движение и усещането на вашата KONA Electric - с едно натискане на бутон. Цветовите схеми на напълно цифровия 10,25 ”отворен клъстер се променят в зависимост от избрания режим на задвижване. Изберете от Comfort, Eco или Sport. Има и допълнителен дизайн на Cube интерфейс за по-индивидуален завършек.

Нов 10.25” сензорен екран

Всичко, от което се нуждаете, точно на големия екран. Оптимално разположеният 10,25" сензорен екран предлага брилянтна яснота, лесна използваемост и първокласна свързаност със смартфони.

Изцяло дигитално арматурно табло

За още по-високотехнологичен външен вид в пилотската кабина, брилянтнoто ново 10,25" дигитално табло показва основна информация за шофиране там, където можете да го видите най-добре: отпред и в центъра.

Удобство Практичен и универсален.

Новата KONA Electric е проектирана за максимална практичност и удобство: тръгнете на пътуване и се възползвайте от щедрия капацитет на багажника от 332 литра. Или включете допълнителните отопляеми и вентилирани седалки за повече комфорт на пътя. А интелигентните функции като камера за обратно виждане и head-up дисплей правят пътуването по-безопасно и по-малко стресиращо.

Управление чрез бутони

Превключвайте между P,D,N,R като просто използвате бутоните, удобно разположени на плаващата централна конзола.

Автоматична климатична система

Задайте предпочитаната настройка на температурата за водача и пътника на предната седалка - или деактивирайте зоната за предния пътник, за да спестите енергия от батерията, когато шофирате сами.

Отопляеми и вентилирани седалки

Топло през зимата и прохладно през лятото. Седалките за водача и пътника на предната седалка се предлагат с отопление и вентилация на седалките.

Комфорт на задната седалка

Пътниците отзад ще оценят отопляемите седалки на втория ред и удобния заден USB порт, за да могат да зареждат смартфона в пълен комфорт.

Електронна паркинг спирачка (EPB)

Електрическа паркинг спирачка може да бъде намерена в централната конзола. Удобена и лесена за използване, тя също така освобождава място в интериора.

Свързаност Авангардното свързано удобство.

Естествено, новата KONA Electric също е надграденa с всички най-нови интелигентни технологии като огледално отразяване на смарт телефони и авангардни функции за свързване като Bluelink® Connected Car Services, което позволява да управлявате колата си от смартфона си - или с гласа си. Безплатен петгодишен абонамент за LIVE Services на Hyundai е включен в 10,25 ”навигационната система.

Bluelink® Connected Car Services

Управлявайте колата си от смартфона си - или с гласа си. Bluelink® осигурява безпроблемна свързаност и интелигентни функции, за да направи вашето шофиране по-удобно.

Персонализиран потребителски профил

Запазете всичко точно както ви харесва. Сега можете да запазите вашите предпочитания за инфотейнмънт, като език, Bluetooth и настройки за навигация.

Разширени гласови команди

Активирайте и контролирайте функции като климатични настройки, инфотейнмънт контрол и отопление на седалките или на волана само чрез гласова команда.

Приложението за смартфон Bluelink®

Контролирайте колата си от дланта на ръката си. Приложението Bluelink ви свързва с колата ви чрез вашия смартфон, така че можете да правите всичко, от заключване на вратите и да проверявате колко гориво е резервоарът, или да подгрявате автомобила си през студените дни... и много, много повече.

Безопасност Последно поколене технологии за активна и пасивна безопасност.

Тъй като нищо не е по-важно от безопасността на вашите близки, ние усъвършенствахме KONA Electric. С Hyundai SmartSense, нашите модерни усъвършенствани системи за подпомагане на водача, новата KONA Electric е актуализирана с най-новите функции за безопасност и помощ при шофиране за допълнително спокойствие.

Асистент за следене на трафика зад автомобила (RCCA)

При движение на заден ход с ниска видимост, системата не само предупреждава водача, ако превозните средства се приближават отстрани - тя също така активира спирачките с цел избягването на сблъсък.

Интелигентно предупреждение за ограничение на скоростта (ISLW)

Разпознава знаците за скорост на пътя и показва в реално време знаците за ограничение на скоростта и забраната за преминаване на дисплея на навигационната система, на арматурното табло и на Head-Up Display (HUD).