The all-new BAYON

Ready for new heights.

Вижте нещата от нова гледна точка

Изцяло новият BAYON е SUV с компактни външни размери, но с щедри вътрешни, който е проектиран да направи трайно впечатление. Оборудван с множество интелигентни технологии като най-добрите в класа системи за безопасност и свързаност - и ефективни задвижвания, предлагани с 48V Mild-Hybrid система.

Екстериор Завладяващата елегантност

С дръзкия си външен вид и интегрирането на елегантните ключови елементи на SUV дизайна на Hyundai, BAYON прави мощно елегантно дизайнерско изявление. Уникални и уверени, неговите силни линии и светлини с форма на стрела са жизнена интерпретация на чувствената дизайнерска идентичност на Hyundai - дефинирана от хармонията между пропорция, архитектура, стил и технологии.

360°

0%

  Отпред

  Стреловидните фарове и широката решетка се хармонизират с отличителните въздухозаборници и тесните LED дневни светлини отгоре, за да придадат на предната част наистина единствен по рода си дизайн.

  Отстрани

  Отстрани стремителната линия на купето привлича погледа в силните графични характеристики, спортния клиновиден профил и уникалната С-колона.

  Отзад

  Стреловидните LED задни светлини са свързани с червена акцентираща линия. Разположени далеч отстрани, те подобряват визуалното впечатление за широчина.

  Интериор Освежаващо просторен.

  Седнете и се насладете на пътуването. Предоставяйки най-доброто в класа интериорно пространство с увеличено място за раменете, както и повече място за краката отзад в сравнение с предшественика си - дизайнерите на Hyundai създадоха нов дизайн на интериора с достатчъно пространство и удобство за всички. А що се отнася до комфорта използвахме много иновативни и естетически решения, за да се създаде въздушна, модерна атмосфера. Всичко това е гарнирано и с LED амбиентно осветление, придаващо изтъчен син акцент в пилотската кабина.

  Изключително широк багажник

  С 411 литра багажно пространство и интелигентен капак на багажника, изцяло новият BAYON се откроява в сегмента със своя щедър товарен обем.

  Елегантно и стилно табло

  Елегантните хоризонтални остриета придават на изпъкналото табло нестандартно стилен външен вид, подчертавайки плавния и широк дизайн.

  Спортен волан с 4 спици

  Ергономичен и спортен, на новия мултифункционален волан са разположени уредите за най-важните удобства на борда.

  Два пъти по 10,25 инча

  10,25-инчовото дигитално табло и централният сензорен екран (10,25-инча) са визуално комбинирани за елегантен високотехнологичен външен вид и максимална използваемост.

  LED Амбиентно осветление

  Нощните разходки винаги правят шофирането специално. С фино LED амбиентно осветление в синьо, пилотската кабина на BAYOН достига нови висини в интериорния комфорт.

  Създаден за комфорт

  Комфортът и BAYON вървят ръка за ръка. Висококачествените седалки осигуряват максимален комфорт при всяко пътуване.

  Удобство Просторен и удобен с много товарно пространство.

  Предоставяйки комфорт и вътрешен простор, типичен за един SUV, изцяло новият BAYON с компактния външен размер и означава, че можете да се насладите на най-доброто от двата свята. BAYON е малкът отвън и голям отвътре.

  Висока позиция на седене

  Ще ви хареса чувството за свобода, което получавате от по-високата позиция на седене и страхотната видимост за по-голямо удобство на пътя.

  Хитроумно съхранение на кората в багажника

  Имате нужда от място за високи предмети? Удобно съхранявайте кората на багажника зад задната седална във вертикална позиция, за да използвате оптимално обема на багажника на изцяло новия BAYON.

  Широка задна седалка

  Насладете се на отлично място за крака за по-комфортно пътуване. Пътниците отпред разполагат с 1072 мм място за краката, докато пътниците отзад имат 882 мм.

  Оптимално място за главите

  Цялостното усещане за простор се допълва от пространството за главите от 993 мм за пътниците отпред и 977 мм за пътниците отзад.

  Премиум аудиосистема Bose®

  Насладете се на невероятно аудио изживяване с висококачествената звукова система Bose® в изцяло новия BAYON. С осем високоговорителя, включително субуфер, той е създаден, за да бъде в крак с приключенския стил на автомобила, осигурявайки звуково изживяване, което се чувства толкова динамично, колкото и BAYON.

  Безжично зареждане

  Безжично зареждане на телефон – разположена в централната конзола, поставката за безжично зареждане (стандарт Qi) ви позволява да зареждате лесно съвместим, отговарящ на стандарта Qi смартфон без използване на разхвърляни и неприятни за окото кабели.

  Множество USB портове

  Свързването и зареждането на преносими USB устройства никога не е било по-лесно с два USB порта отпред и един отзад.

  Свързаност Най-модерните системи за свързаност.

  Естествено, BAYON разполага с всички най-нови интелигентни технологии от актуалната палитра на Hyundai като огледално отразяване на смарт телефони и авангардни функции за свързване като Bluelink® Connected Car Services, което позволява да управлявате колата си от смартфона си - или с гласа си. Безплатен петгодишен абонамент за LIVE Services на Hyundai е включен в 10,25 ”навигационната система.

  Нов 10,25" централен екран

  Централният сензорен екран поддържа Apple CarPlay ™ и Android Auto ™, така че можете да свържете телефона си и да имате функциите на телефона точно на големия екран.

  8" сензорен екран

  8-инчовият сензорен екран разполага и с безжично огледално отразяване на смартфон, което ви позволява лесно да свързвате и огледално отразявате смартфона си чрез Apple CarPlay ™ и Android Auto ™ без досадни кабели.

  Bluelink® Connected Car Services

  Bluelink® Connected Car Services внасят безпроблемна свързаност директно в изцяло новия BAYON с онлайн разпознаване на глас и широка гама от функции, за да направят шофирането ви по-удобно и приятно. Освен многото интелигентни функции, които можете да контролирате с приложението Bluelink®, безплатен петгодишен абонамент за LIVE Services на Hyundai също е включен в навигационната система.

  Свързано маршрутизиране

  Насладете се на по-точна информация за трафика, по-точни часове на пристигане и по-надеждни преизчисления на маршрута, за да стигнете побързо. Мощен нов сървър на Hyundai Cloud използва данни в реално време и предходни маршрути за по-добра калкулация и прогнозиране.

  Разширени гласови команди

  Активирайте и контролирайте функции като климатични настройки, инфотейнмънт контрол и отопление на седалките или на волана само чрез гласова команда.

  Безопасност Най-богатият пакет за безопасност в класа си.

  С най-добрите в класа усъвършенствани системи за подпомагане на водача и активен пакет за безопасност с набор от иновативни функции, изцяло новият BAYON осигурява още повече спокойствие. Много от тях вече са включени в стандартното оборудване.

  Асистент за следене на трафика зад автомобила (RCCA)

  При движение на заден ход с ниска видимост, системата не само предупреждава водача, ако превозните средства се приближават отстрани - тя също така активира спирачките с цел избягването на сблъсък.

  Сигнализиране за тръгване на автомобила отпред (LVDA)

  Тази система за градско шофинаре сигнализира, когато автомобила отпред тръгне, точно като светофар в задръстване

  Динамика Страхотна динамика и отлична горивна ефективност.

  Новият BAYON осигурява отлична горивна ефективност и конкурентни емисии на CO2 благодарение на актуализираните си двигатели T-GDi - турбо двигатели с директно впръскване за оптимална ефективност и забавление при шофиране. Когато се комбинира с новата уникална 48V Mild-Hybrid система с интелигентна ръчна трансмисия (iMT), получавате още по-нисък разход на гориво.

  Междинна газ

  BAYON е първият SUV на Hyundai с тази функция, която обикновено е запазена за нашите спортни модели Hyundai N. Rev-matching контролира оборотите, което позволява по-плавни или по-спортни превключвания на по-ниска предавка.

  Режим Coasting

  Предлага се в конфигурации на двигатели с iMT и MHSG, изцяло новият BAYON автоматично влиза в режим Coasting, когато освободите газта, спестявайки гориво.

  Система 48V Mild-Hybrid

  Пестете гориво и намалете емисиите с опционалната 48-волтова Mild-Hybrid система (стандартна за 1.0 T-GDI 120к.с.). Тя допълва двигателя с вътрешно горене с допълнителни 60 Nm въртящ момент по време на ускорение - в зависимост от състоянието на зареждане на батерията и степента на ускорение. В резултат икономията на гориво и емисиите на CO2 на задвижването са значително подобрени. Хибридната система също е чудесна за градски трафик, тъй като тя също така подполамага двигателя с вътрешно горене с по-бързо и плавно запалване след спиране, спестявайки допълнително гориво. Mild-Hybrid стартер генератор (MHSG) възстановява кинетичната спирачна енергия като я преобразува в електричество и я съхранява в 48V батерия за по-късна употреба.

  Интелигентна ръчна трансмисия (iMT)

  За повишена горивна ефективност при версията с Mild-Hybrid, 6iMT отделя двигателя от трансмисията след освобождаване на газта.Така BAYON преминава в режим Coasting.

  6-степенна ръчна скоростна кутия

  6-степенната ръчна скоростна кутия е преработена спрямо предшественика си, за по-прецизно и плавно превкючване.

  7-степенна трансмисия с двоен съединител (7DCT)

  Системата с двоен съединител позволява светкавично бърза смяна на предавките, независимо дали използвате автоматичния режим или изберете да превключвате предавките ръчно.