The new Santa Fe

On to better.

По-голям. По-добър. По-красив.

Преработен от нулата, нашият водещ SUV в Европа ви дава повече пространство, комфорт и удобство. Новото Santa Fe се отличава с по-смел и по-характерен дизайн, подкрепен от невероятна гама от нови технологии, хибридни задвижвания и авангардни функции за безопасност.

Екстериор Мускулест, но изискан красавец.

По-голям, по-смел и по-характерен, новото Santa Fe е преработено из основи. Съчетавайки изкусно присъствието си с елегантна изтънченост, новите промени по интериора и екстериора правят уникално изявление в големия SUV сегмент.

Просто перфектен

Новите Full-LED фарове са стандартно оборудване и разполагат с уникални Т-образни дневни светлини, които привличат вниманието за миг.

Изключително уверен

Новият дизайн на задните светлини се отличава с хоризонтална графика, свързана с червена рефлекторна лента, за да подсили визуално ширината на новопроектираното купе.

Интериор Висококачествени материали. Красива атмосфера. Топ технологии.

Влезте в просторния интериор на новото Santa Fe и веднага ще го почувствате: Повече пространство, повече комфорт и повече удобство в сравнение с предишния модел. Изпитайте ново ниво на лукс с всеки компонент, завършен от първокласни меки на допир материали и фина кожа. И за първи път в Hyundai, новото Santa Fe предлага опционален Luxury пакет за още по-първокласна атмосфера.

Плаваща централна конзола

Една от най-забележителните характеристики на модернизирания интериор е „плаващата“ централна конзола, която се влива елегантно в облицованото с кожа табло. Опакована в мек материал и с множество високотехнологични функции, новата конзола подчертава първокласното усещане в кабината.

Изцяло дигитално арматурно табло

Новопроектираното табло се допълва от ново 12.3 "дигитално табло, което предлага изключителни нива на персонализация.

Нов 10.25" централен екран

Всичко, от което се нуждаете, точно на големия екран. Оптимално разположеният 10,25" сензорен екран предлага брилянтна яснота, лесна използваемост и първокласна свързаност със смартфони.

Управление чрез бутони

Превключвайте между P,D,N,R като просто използвате бутоните, удобно разположени на плаващата централна конзола.

Удобство Хитроумен комфорт и удобство.

Новото Santa Fe предлага най-доброто при комфорта и удобството с изключително гъвкава система за сядане и интелигентни ежедневни помощници като електрическата багажна врата с динамично управление. Вие и вашето семейство и приятели ще оцените увеличеното място за краката на 2-ри и 3-ти ред, още по-голям капацитет на багажника и много умни отделения за съхранение, стратегически разположени в целия интериор.

Изключителна гъвкавост при сядане

Насладете се на първокласен комфорт за до 7 пътници, както и на разточително товарно пространство. Багаж за дълга отпуска? Можете да регулиране на дължина сгъваемите седалки на втори ред в съотношение 40/20/40, за да се поберат с лекота както пътници, така и товари.

Head-up дисплей

Предлагащ най-яркият дисплей в класа си за максимална видимост дори в слъчевите дни, новият 8,5" Head-Up Display ви помага, като прожектира важна информация като скорост, навигационни команди и предупреждения директно върху предното стъкло.

Премиум аудиосистема KRELL

Премиум аудиосистемата на KRELL осигурява звездно звуково представяне. 10 високоговорителя от висок клас доставят на всички на борда невероятно съраунд изживяване, задвижвано от първокласен 12-канален усилвател с обща мощност 589 вата. KRELL Automotive е първокласната марка за автомобилно аудио, разработена от KRELL, водеща аудио компания от висок клас със седалище в САЩ.

Свързаност Модерна свързаност в движение.

Естествено, новото Santa Fe също е надграденo с всички най-нови интелигентни технологии като огледално отразяване на смарт телефони и авангардни функции за свързване като Bluelink® Connected Car Services, което позволява да управлявате колата си от смартфона си - или с гласа си. Безплатен петгодишен абонамент за LIVE Services на Hyundai е включен в 10,25 ”навигационната система.

Безжично зареждане

Новата стойка за безжично зареждане на мобилни телефони (Qi-стандарт) е още по-мощна и ефективна за бързо и лесно зареждане на смартфон без по-разхвърляни кабели.

Apple CarPlay и Android Auto

Сега можете да се насладите на интелигентна свързаност, благодарение на безжичните Apple CarPlay ™ и Android Auto ™.

Bluelink® Connected Car Services

Управлявайте колата си от смартфона си - или с гласа си. Bluelink® осигурява безпроблемна свързаност и интелигентни функции, за да направи вашето шофиране по-удобно.

Свързано маршрутизиране

Насладете се на по-точна информация за трафика, по-точни часове на пристигане и по-надеждни преизчисления на маршрута, за да стигнете по-бързо. Мощен нов сървър на Hyundai Cloud използва данни в реално време и предходни маршрути за по-добра калкулация и прогнозиране.

Изпращане на дестинация до колата

Може да се наложи да паркирате Santa Fe някъде, преди да стигнете до действителната си дестинация. Ако сте в рамките на 200 м - 2 км, можете да предадете навигацията от колата на приложението Bluelink. С добавена реалност телефонът ви ще ви насочи точно къде искате да отидете.

Динамика Новоразработена гама ефективни и икономични двигатели.

Насладете се на повече ефективност с повече мощност. Новото Santa Fe се отличава с изцяло нова гама двигатели с новия „R“ дизел с по-ниски емисии на CO2 и е първият Hyundai в Европа, който се предлага с най-новия двигател ''Smartstream'' в Santa Fe Hybrid и Plug-In Hybrid. Дизеловият двигател е комбиниран с нова 8-степенна трансмисия с двоен мокър съединител (8DCT), налична за подобрено ускорение и подобрена горивна ефективност.

8-степенна автоматична скоростна кутия с двоен мокър съединител (8DCT)

Новата 8-степенна автомачина скоростна кутия с двоен мокър съединител (8DCT), предлагана с дизеловия двигател, предлага по-плавно превключване в сравнение с конвенционален автоматик, като същевременно повишава ефективността спрямо автоматичните скоростни кутии с двоен сух съединител.

Terrain Mode Selector

Сняг или пясък? Спорт или Еко? Можете лесно да превключвате режимите на шофиране в съответствие с условията - и вашето настроение! Изберете спортен режим за подобрена динамика с модифицирана реакция на педала на газта, настройка скоростната кутия и управлението. Еко режимът осигурява максимална горивна ефективност с модифицирано ускорение, и ефективност на климатика.

Система за задвижване на четирите колела HTRAC ™

Опитайте превъзходно управление и контрол и ново ниво на увереност в шофирането. HTRAC ™ активно регулира разпределението на задвижващата мощност на четирите колела, за да постигне оптимален баланс при всички видове пътни условия. За разлика от системите за механично задвижване на четирите колела, които вече са въведени от безброй други марки, HTRAC ™ променливо контролира спирачките и мощността на колелата. В комбинация с режимите на задвижване, HTRAC ™ подобрява ускорението, стабилността и горивната ефективност. Системата увеличава сцеплението на сняг, чакъл и, разбира се, на нормални пътни настилки, като същевременно подобрява ефективността при завиване.

Безопасност За максимална безопасност на пасажерите на борда.

Новите модерни функции за безопасност на Hyundai SmartSense и усъвършенствани системи за подпомагане на водача като Highway Drive Assist и Parking Rear Collision Avoid извеждат новото Santa Fe в съответствие с конкурентите от премиум класа. Има дори нов Remote Smart Parking Assist, който ще паркира колата ви вместо вас.

Асистент за шофиране по магистрала (HDA)

За първи път новото Santa Fe е оборудвано с асистент за шофиране по магистрала (HDA). Функцията е комбинация от Lane Follow Assist и Smart Cruise Control, използваща сензори и данни от навигационната ситема, за да осигури безопасна работа, както и за автоматично регулиране на скоростта в отсечки с различна позволена максимална скорост. Специален бутон на волана позволява на водача да активира HDA само с едно докосване.

Дистанционно паркиране (RSPA)

Тясно парко място? Притеснявате се да не си ударите вратите? Новото Santa Fe може дистанционно да бъде паркирано напред и назад.

Асистент за избягване на сблъсък при движение назад (PCA-R)

Тази нова функция използва задни и странични радари за откриване на препятствия при движение назад, при необходимост издава аудио и визуални предупреждения и задейства спирачките, ако е необходимо, за да се избегне сблъсък.

Интегрирана система за следене на сляпото петно (BVM)

В зависимост кой мигач е включен при смяна на лента или маневра, страничните камери изобразяват на дигиталното табло изгледа за още по-голямо удобство.

Защита на вас и вашите близки

Новото Santa Fe е предназначено да защитава вас и вашите пътници. До шест въздушни възглавници: две предни, две странични и две въздушни възглавници - постигнати са значителни подобрения в безопасността при сблъсък благодарение на изцяло новата платформа на автомобила Hyundai. Тя дава възможност на автомобила да поеме по-добре удара в случай на сблъсък, като същевременно минимизира деформацията на пътническата кабина.