The all-new KONA N

Expanding the boundaries of performance.

Един необикновен SUV

Ако смятате, че SUV моделите и динамичното шофиране не вървят заедно, помислете отново. Това е N. Създаден да бъде практичен модел с висока мощност, изцяло новият Hyundai KONA N е както за любителите на практичността, така и за любителите на шофирането. Каквото и да е вашето приключение - KONA N ще донесе вълнението.

Екстериор Уверен без компромиси.

За първи път подразделението Hyundai N и Hyundai Design Center работиха заедно. Резултатът: мощно присъствие, съчетаващо модерния дизайн на новата KONA със смелия и динамичен език, споделен от всички N модели. Новите дизайнерски елементи с изключителни червени акценти с N лого, арки на калниците в цвета на купето и 19" ковани алуминиеви джанти подчертават широката и уверена позиция на KONA N.

360°

0%

  Отпред

  Екслузивен дизайн на предната решетка тип нос на акула, интегрирано N лого и агресивен светлинен подпис допълват мощния външен вид на KONA N.

  Отстрани

  Спортният силует се подчертава от купето с понижен клиренс,19" ковани N алуминиеви джантиовани и страничен праг в червено с гравирано N лого.

  Отзад

  Голям двукомпонентен спойлер с емблематичната триъгълнообразна стоп светлина. Червената акцентна линия и два големи ауспуха подчертават задницата на KONA N.

  Интериор Вдъхновен състезателен интериор с комфорт за всекидневието.

  Ако обичате шофирането, ще ви хареса управлението на KONA N от момента, в който седнете в новите спортни седалки. Всеки детайл е проектиран да осигурява безпроблемно управление: от кормилното управление и смяната на предавките до постоянно боравене с множеството системи за удобство и комфорт.

  Спортни седалки

  Чувствайте се автомобилен състезател в тези спортни седалки с подчертани странични опори за максимална позиция на шофиране. За още по-отличителен дизайн, седалките са украсени с N лога и сини Performance Blue шевове.

  Панорамен люк

  KONA N разполага с панорамен люк на покрива, за моментите в които искате да чуете още по-изразено мощния рев на изкускателната система.

  10.25" дигитално табло

  Най-новото дигитално табло на Hyundai е на борда на KONA N. Ексклузивни са графиките, вдъхновени от състезателните игри в специалното N меню.

  10.25" централен дисплей

  10.25" сензорен екран осигурява лесен достъп до функциите на автомобила, инфотейнмънт системата, навигационната система и приложенията за смартфони.

  Динамика Моторспорт умения за асфалта и извън него.

  Новата KONA N носи вълнението на N при SUV моделите. N е много повече от двигател с мощност 280 к.с. и спортна 8-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител. Това означава много повече възможности: спортен N диференциал, N системи за стабилизация, N спортно адаптивно окачване, Launch Control и др.

  Launch Control

  Насладете се на максимално сцепление за възможно най-бързо стартиране. Системата намалява въртенето на колелата или приплъзването при силно ускорение при ускорение от място.

  N Grin Control

  Насладете се на повече усмивки на километър - С натискането на един бутон, N Grin Control System ви дава избор от пет различни режима на шофиране, които отговарят на вашето настроение. Различните режими променят характера на автомобила, като регулират параметрите на двигателя, окачването, кормилното управление, електронния контрол на стабилността (ESC), звука на изпускателната систама, N дифернециалан (e-LSD) и трансмисията.

  Безопасност Авангардна безопасност и усъвършенствани системи за подпомагане на водача.

  С най-добрите в класа усъвършенствани системи за подпомагане на водача и активен пакет за безопасност с набор от иновативни функции, KONA N осигурява още повече спокойствие.

  Асистент за следене на трафика зад автомобила (RCCA)

  При движение на заден ход с ниска видимост, системата не само предупреждава водача, ако превозните средства се приближават отстрани - тя също така активира спирачките с цел избягването на сблъсък.

  Асистент за избягване на челен сблъсък (FCA)

  Системата FCA използва монтирана отпред камера и радарен сензор, за да следи трафика пред автомобила. Ако засече потенциален сблъсък с автомобила отпред, тя предупреждава водача и, ако е необходимо, автоматично намалява скоростта или спира автомобила. Системата може също да разпознае пешеходци и велосипедисти.

  Удобство Среща на динамиката с комфорта.

  N фокусът върху мощността и динамиката не означава, че не можете да имате изключително удобство, докато шофирате KONA N.

  Отопляеми и вентилирани седалки

  Топло през зимата и прохладно през лятото. Седалките за водача и предните седалки се предлагат с отопление и вентилация на седалката.

  Комфортна задна седалка

  Пътниците на втория ред ще оценят отопляемите седалки и удобния заден USB, за да могат да зареждат смартфона си комфортно.

  Отопляем волан

  Насладете се на топли ръце в студените дни с едно натискане на бутон. Вече не чакайте колата да се загрее, преди ръцете ви да се затоплят.

  Свързаност Разширяване на границите на автомобилната свързаност.

  С много интелигентни технологии като нов сензорен екран и пет години безплатен Bluelink® Connected Car Services, KONA N ви поддържа лесно свързани при всяко пътуване. Bluelink осигурява безпроблемно взаимодействие с онлайн разпознаване на глас и приложение за смартфон за управление на вашата кола. Услугите на Hyundai LIVE ви дават достъп до информация за трафика в реално време, паркирането, времето и др.

  N 10.25" дигитално табло

  Най-новото дигитално табло на Hyundai е на борда на KONA N. Ексклузивни са графиките, вдъхновени от състезателните игри в специалното N меню.

  10.25" централен дисплей

  10,25" сензорен екран осигурява лесен достъп до функциите на автомобила, инфотейнмънт системата, навигационната система и приложенията за смартфони.

  N Performance меню

  N системата за събиране на данни при шофиране позволява да наблюдавате и подобрявате шофирането си. Вижте: мощността, въртящ момент, налягането в турбото, G-анализатор и постигнати времена на обиколка.