The new KONA Hybrid

On to better.

Ново ниво на Hybrid: KONA Hybrid

Експресивен от всеки ъгъл, новият Hyundai KONA Hybrid надгражда смелия дизайн на своя предшественик на следващо ниво с нови подобрения в дизайна и най-новите интелигентни технологии като модерна свързаност и функции за безопасност.

Екстериор Наелектизирахме красивите форми.

Поразителният нов екстериорен дизайн се откроява с елегантната си изтънченост и привличащите вниманието защитни панели. Новият капак завършва рязко над централната решетка с широката си, характерна форма, придаваща на новата KONA Hybrid по-решителен облик. Подобрените LED DRL осигуряват тесен, пронизващ поглед към пътя напред.

Отпред

Привличащата вниманието нова предна броня плавно се влива в облицовките на арката на колелата, образувайки уникален брониран колан, който се увива под смелата нова решетка.

Отстрани

Спортният силует се подчертава от визуалната връзка между раменните извивки и по-острата, но по-хармонична предница.

Отзад

Новата задна броня следва концепцията за защитна броня отпред и отстрани - и е подчертана от новите метални елеметни в долната си част.

Интериор Авангардното свързано удобство.

Универсален, удобен и свързан, новият интериор на KONA Hybrid е проектиран да бъде по-модерен и изискан от своя предшественик. Функционален, но изискан - идеален за активен начин на живот - новите актуализации на дизайна отговарят на екстериора от всеки ъгъл. А що се отнася до интелигентните технологии, можете да избирате от най-новите функции за модерна свързаност и комфорт.

10,25 инчов сензорен екран

Всичко, от което се нуждаете, точно на големия екран. Оптимално разположеният 10,25" сензорен екран предлага брилянтна яснота, лесна използваемост и първокласна свързаност със смартфони.

Дигитален кокпит

Новопроектираното табло се допълва от нов 10.3" дисплей, който предлага изключителни нива на персонализация.

Удобство Хитроумен комфорт и удобство.

А що се отнася до удобството, в новата KONA Hybrid са инсталирани широка гама от иновативни естетически и технически решения, за да ви предоставят най-новите автомобилни удобства и функционалност - дори за пътниците на задната седалка. Те включват втори ред отопляеми седалки и втори ред USB порт.

Отопляеми и вентилирани седалки

Топло през зимата и прохладно през лятото. Седалките за водача и пътника на предната седалка се предлагат с отопление и вентилация на седалките.

Комфорт на задната седалка

Пътниците отзад ще оценят отопляемите седалки на втория ред и удобния заден USB порт, за да могат да зареждат смартфона в пълен комфорт.

Амбиентно осветление

Заедно с новия дизайн на таблото, KONA Hybrid предлага и амбиентно осветление в централна конзола и пространството за краката, засилвайки елегантния характер на интериора.

Свързаност Авангардното свързано удобство.

Естествено, новата KONA Hybrid също е надграденa с всички най-нови интелигентни технологии като огледално отразяване на смарт телефони и авангардни функции за свързване като Bluelink® Connected Car Services, което позволява да управлявате колата си от смартфона си - или с гласа си. Безплатен петгодишен абонамент за LIVE Services на Hyundai е включен в 10,25 ”навигационната система.

Безжично зареждане

Безжично зареждане на телефон – разположена в централната конзола, поставката за безжично зареждане (стандарт Qi) ви позволява да зареждате лесно съвместим, отговарящ на стандарта Qi смартфон без използване на разхвърляни и неприятни за окото кабели.

E-call

KONA Hybrid се предлага с e-call като стандарт, който автоматично се обажда на спешни служби, ако сте в авария и въздушните възглавници се разгръщат. Можете също така да натиснете SOS бутона за спешна помощ 24/7, 365 дни в годината.

Премиум аудиосистема KRELL

Премиум аудиосистемата на KRELL осигурява звездно звуково представяне. 8 високоговорителя от висок клас доставят на всички на борда невероятно съраунд изживяване, задвижвано от първокласен 12-канален усилвател.

Bluelink® Connected Car Services

Управлявайте колата си от смартфона си - или с гласа си. Bluelink® осигурява безпроблемна свързаност и интелигентни функции, за да направи вашето шофиране по-удобно.

Персонализиран потребителски профил

Запазете всичко точно както ви харесва. Сега можете да запазите вашите предпочитания за инфотейнмънт, като език, Bluetooth и настройки за навигация.

Разширени гласови команди

Активирайте и контролирайте функции като климатични настройки, инфотейнмънт контрол и отопление на седалките или на волана само чрез гласова команда.

Безопасност Последно поколене технологии за активна и пасивна безопасност.

Тъй като нищо не е по-важно от безопасността на вашите близки, ние усъвършенствахме KONA Hybrid. С Hyundai SmartSense, нашите модерни усъвършенствани системи за подпомагане на водача, новата KONA Hybrid е актуализирана с най-новите функции за безопасност и помощ при шофиране за допълнително спокойствие.

Асистент за следене на трафика зад автомобила (RCCA)

При движение на заден ход с ниска видимост, системата не само предупреждава водача, ако превозните средства се приближават отстрани - тя също така активира спирачките с цел избягването на сблъсък.

Интелигентно предупреждение за ограничение на скоростта (ISLW)

Разпознава знаците за скорост на пътя и показва в реално време знаците за ограничение на скоростта и забраната за преминаване на дисплея на навигационната система, на арматурното табло и на Head-Up Display (HUD).

Динамика Повече емоции. По-малко вредни емисии.

Със своя динамичен тандем на специално калибриран бензинов двигател с директно впръскване и електрически мотор с батерия, KONA Hybrid извежда горивната ефективност от световна класа на следващото ниво, като същевременно ви осигурява изключителни динамични характеристики с комбинирана мощност от 141 к.с. и 265 Нм въртящ момент. Добавете спортна автоматична трансмисия с двоен съединител и леката, здрава структура на каросерията към тази мощна комбинация и получавате динамично шофиране с много въртящ момент, когато ви е най-необходимо и максимална горивна ефективност.

Бензинов двигател

Специално разработен 1.6 GDI бензинов с директно впръскване разполага с мощност 105 к.с. и водеща за класа си енергийна ефективност.

Електрически мотор

Високият въртящ момент и високата ефективност са най-силните черти на мощния 43,5 к.с. електрически мотор. Той осигурява впечатляващо ускорение при потегляне, като добавя допълнителна мощност при движение с по-висока скорост, позволявайки движение с до 120 км/ч.

Литиево-йонна полимерна батерия

Високо ефективната батерия с капацитет 1,56 kWh разполага с изключителни характеристики на зареждане/разреждане, оптимизирайки едновременно електрическото задвижване и регенерацията на енергия.

Енергиен поток

В зависимост от ситуацията на шофиране, KONA Hybrid неусетно превключва между бензиновия си и електрическия мотор. Регенеративната спирачна система зарежда батерията, като използва електродвигателя за забавяне на автомобила. След това енергията, съхранявана в акумулатора, захранва електродвигателя, за да подпомогне при ускорение, изкачване на наклон и шофиране с ниска скорост. Този сложен енергиен поток е илюстриран в следващите анимации.