Hyundai i30 Wagon

Създаден за движение

Пренаписва правилата

Изцяло нов и красиво изваян, новият Hyundai i30 Wagon разтърсва сегмента

Екстериор Придвижвайте се със стил.

Изцяло новият екстериор на i30 Wagon е привлекателна симфония от прецизно изваяни повърхности и отличителни дизайнерски елементи.

360°

0%

  Каскадна радиаторна решетка

  Формата и детайла на новата радиаторна решетка на Hyundai са вдъхновени от стичащата се разтопена стомана. Тя създава мощно впечатление за сила и движение.

  Модерно LED осветление

  Елегантните нови фарове използват множество LED прожектори за късите и дългите светлини. LED светлините са едновременно по-ярки и по-енергоефективни спрямо конвенционалните.

  Интериор Потопи се в собствена зона на комфорт.

  Спокойната изтънченост на купето и таблото за управление изразяват усещане за качество, елегантност и пространство. И това е нещо повече от едно усещане - изцяло новият i30 Wagon е сред най-просторните в своя клас.

  Дигитален кокпит

  7-инчовият цветен дисплей предоставя отличен поглед върху цялата необходима информация по време на шофиране. Стилът и цветът се променят в зависимост от избрания режим - ECO, NORMAL, SPORT.

  10.25-инчов екран

  Оптимално разположеният централен дисплей е вашият команден пулт за инфоразвлечения, навигация и мобилни приложения.

  Гъвкаво товарно пространство

  Сгъваемите задни седалки 60/40 ви осигуряват гъвкавост при пренасяне на големи товари.

  Комуникация Бъдете свързани.

  Наслади се на най-съвременната свързаност с двойни големи екрани с висока разделителна способност. 10,25-инчовото дигитално табло и 10,25-инчовият централен дисплей са визуално комбинирани за елегантен високотехнологичен външен вид и максимално удобство. С Bluelink® Connected Car Services можеш да управляваш колата си от смартфона си - или само с гласа си.

  Бъди в крак с Bluelink®

  Наслади се на безпроблемна свързаност, както в колата, така и с приложението. Наред с многото функции, които можеш да контролираш с приложението Bluelink, безплатен петгодишен абонамент за Hyundai LIVE Services също е включен в системата за навигация, за да ти позволи да се възползваш максимално от Bluelink услугите. Като например с информация за трафика в реално време, за да предостави най-бързите маршрути според преобладаващите условия. Спести време на пътя и се наслади на точни прогнози за времето на пристигане.

  Свързано маршрутизиране

  Наслади се на по-точна информация за трафика, по-точни часове на пристигане и по-надеждни преизчисления на маршрута, за да стигнеш по-бързо. Мощен нов сървър на Hyundai Cloud използва данни в реално време и предходни маршрути за по-добра калкулация и прогнозиране.

  Навигация до вратата

  Ако сте паркирали своя i30 в радиус от 200м до 2км от крайната точка - например, защото тя се намира в пешеходна зона, приложението Bluelink® на вашия смартфон ще поеме навигацията и ще ви насочва до избраната дестинация.

  Удобство Създаден да ви придвижва с лекота.

  В съответствие с елегантното спокойствие на интериора си, изцяло новият i30 Wagon предлага широка гама от удобни функции, които премахват стреса от всяко пътуване.

  Безопасност Уверено придвижване

  Със своя всеобхватен набор от стандартни характеристики за безопасност, изцяло новият i30 предлага на всичките си пътници пълно спокойствие.

  Асистент за дълги светлини (HBA)

  Открива приближаващи превозни средства и превозни средства в една и съща лента и автоматично превключва на къси светлини. Когато не бъдат открити повече превозни средства, той активира дългите светлини, увеличавайки максимално обхвата ви на видимост.

  Active Lane Keeping Assist (LKA)

  Активната система за следене на лентата предупреждава визуално и звуково в случай на неволно напускане на лентата и при необходимост прилага корекция на траекторията, за да върне автомобила обратно в лентата.

  Динамика Създаден да ви придвижва с удоволствие.

  Разгледайте новата гама от ефективни и мощни турбо бензинови и дизелови двигатели - създадени да осигурят динамика при шофиране.

  Интелигентна механична трансмисия (iMT)

  За по-добра икономия на гориво, iMT с електронно управляван съединител отделя двигателя от трансмисията, когато водачът отнеме газта.

  7-степенна трансмисия с двоен съединител (DCT)

  Специално разработената скоростна кутия 7-DCT добавя допълнителен динамичен акцент с оптимизиран разход на гориво. Превключването на предавките е изключително бързо, плавно и приятно. Наличен и избор на три режима - Normal, Eco и Sport.