i30 Fastback

Важният съм аз.

Направен за теб

Новият i30 Fastback е уникален израз на стила. Елегантен и пропорционален, той се представя толкова добре, колкото изглежда. Създаден за вас, не само за придвижване от точка А до точка Б.

Екстериор Експресивен и елегантен.

Проектиран, за да привлича погледите, i30 Fastback е с грациозна странична линия и спускащ се силует на покрива, което веднага го отличава от тълпата.

360°

0%

  Каскадна радиаторна решетка

  Формата и детайла на новата радиаторна решетка на Hyundai са вдъхновени от стичащата се разтопена стомана. Тя създава мощно впечатление за сила и движение.

  Елегантен профил

  Динамичният профил на i30 Fastback се подчертава от елегантната линия, която се извива грациозно от фаровете към задните LED светлини.

  Интериор Важни са детайлите.

  Влезте в i30 Fastback и ще усетите вниманието към детайлите мигновено. Чистата елегантност на таблото и повърхностите създават първокласно усещане за качество и пространство.

  Дигитален кокпит

  7-инчовият цветен дисплей предоставя отличен поглед върху цялата необходима информация по време на шофиране. Стилът и цветът се променят в зависимост от избрания режим - ECO, NORMAL, SPORT.

  10.25-инчов екран

  Оптимално разположеният централен дисплей е вашият команден пулт за инфоразвлечения, навигация и мобилни приложения.

  Ефективна вентилация на купето

  Отворите за вентилация не само осигуряват свеж въздух, но и подсилват усещането за простор в интериора на Hyundai i30 Fastback.

  Комуникация Бъдете свързани.

  Наслади се на най-съвременната свързаност с двойни големи екрани с висока разделителна способност. 10,25-инчовото дигитално табло и 10,25-инчовият централен дисплей са визуално комбинирани за елегантен високотехнологичен външен вид и максимално удобство. С Bluelink® Connected Car Services можеш да управляваш колата си от смартфона си - или само с гласа си.

  Бъди в крак с Bluelink®

  Наслади се на безпроблемна свързаност, както в колата, така и с приложението. Наред с многото функции, които можеш да контролираш с приложението Bluelink, безплатен петгодишен абонамент за Hyundai LIVE Services също е включен в системата за навигация, за да ти позволи да се възползваш максимално от Bluelink услугите. Като например с информация за трафика в реално време, за да предостави най-бързите маршрути според преобладаващите условия. Спести време на пътя и се наслади на точни прогнози за времето на пристигане.

  Свързано маршрутизиране

  Наслади се на по-точна информация за трафика, по-точни часове на пристигане и по-надеждни преизчисления на маршрута, за да стигнеш по-бързо. Мощен нов сървър на Hyundai Cloud използва данни в реално време и предходни маршрути за по-добра калкулация и прогнозиране.

  Навигация до вратата

  Ако сте паркирали своя i30 Fastback в радиус от 200м до 2км от крайната точка - например, защото тя се намира в пешеходна зона, приложението Bluelink® на вашия смартфон ще поеме навигацията и ще ви насочва до избраната дестинация.

  Удобство Премиум усещане в ежедневието.

  Оборудван с внушителна гама от умни и удобни функции, i30 Fastback разполага с авангардни средства за свързване и системи за подпомагане на шофьора, които намаляват стреса от всяко пътуване.

  Безопасност Уверено придвижване

  i30 Fastback е лидер в сегмента с най-новата технология за активна безопасност - Hyundai SmartSense.

  Асистент за дълги светлини (HBA)

  Открива приближаващи превозни средства и превозни средства в една и съща лента и автоматично превключва на къси светлини. Когато не бъдат открити повече превозни средства, той активира дългите светлини, увеличавайки максимално обхвата ви на видимост.

  Active Lane Keeping Assist (LKA)

  Активната система за следене на лентата предупреждава визуално и звуково в случай на неволно напускане на лентата и при необходимост прилага корекция на траекторията, за да върне автомобила обратно в лентата.

  Динамика Превъзходна динамика.

  Комбинациите от двигатели и трансмисии на Hyundai i30 Fastback сега предлагат още по-голямо удоволствие от шофирането. Те са впечатляващи и по отношение на ефективността - благодарение на 48V хибридна технология.

  Интелигентна механична трансмисия (iMT)

  За по-добра икономия на гориво, iMT с електронно управляван съединител отделя двигателя от трансмисията, когато водачът отнеме газта.

  7-степенна трансмисия с двоен съединител (DCT)

  Специално разработената скоростна кутия 7-DCT добавя допълнителен динамичен акцент с оптимизиран разход на гориво. Превключването на предавките е изключително бързо, плавно и приятно. Наличен и избор на три режима - Normal, Eco и Sport.