ЕС ТРАНС
Оторизиран дилър
Затвори

ЕЛЕКТРИФИЦИРАНИЯТ СЕМЕЕН КРОСОУВЪР

Новият NISSAN X-TRAIL e-POWER

Nissan Qashqai

[1] Не трябва да разчитате единствено на функциите за удобство на водача. Някои функции може да не работят при всякакви условия и обстоятелства. Прилагат се ограничения на скоростта и други. За правила и условия, свързани с технологиите на Nissan, моля, свържете се с вашия дилър на Nissan  

[2] * 12,3-инчов HD сензорен екран се предлага само за нива N-Connecta и Tekna.

[3] Head-up Display е удобна функция, която показва ключова информация на предното стъкло, така че да можете да ги виждате, като същевременно поддържате цялото си внимание на пътя.

[4] ProPILOT се предлага за ограничена гама превозни средства. ProPILOT е усъвършенствана технология за подпомагане на водача, но не може да предотврати сблъсъци. ProPILOT е предназначен само за магистрали (пътища, разделени от мантинели). Отговорност на водача е да остане нащрек, да шофира безопасно, да прилага ограничения на скоростта и безопасна скорост въз основа на пътните условия и да поддържа контрол над превозното средство по всяко време.

[5] За да използвате услугите на NissanConnect, имате нужда от потребителски профил в услугите на NissanConnect и трябва да се регистрирате и влезете в приложението за услуги на NissanConnect с вашето потребителско име и парола. За да използвате безплатното приложение NissanConnect Services, имате нужда от смартфон със съвместима операционна система iOS или Android и SIM карта с опция за данни със съществуващ или отделен договор за мобилен телефон между вас и вашия доставчик на мобилни услуги. Всички услуги са в зависимост от покритието на мобилната мрежа.

Показаните изображения и описания са с ориентировъчна цел. В някои случаи снимките са на превозни средства, които не са спецификации за България и не представляват конкретен модел, клас или оферта. Показаните функции може да не са налични като стандартно оборудване, а само като опция срещу допълнително заплащане