ЕС ТРАНС
Оторизиран дилър
Затвори

ПЕРФЕКТНИЯТ КРОСОУВЪР

ALL-NEW NISSAN QASHQAI

Nissan Qashqai

ДИЗАЙН

Без аналог

Като изявен лидер в дизайна, Qashqai внася нова визия в SUV сегмента с мускулести пропорции, изящно LED осветление и масивни 20-инчови алуминиеви джанти. Благодарение на най-богатата цветова гама сред кросоувърите, със сигурност ще се откроите сред тълпата.

ИНТЕРИОРНО ПРОСТРАНСТВО

Дори практичността му е съблазнителна

Отпуснете се в кожения салон Nappa и масажиращите седалки на водача и пътника до него. Персонализираният цифров дисплей и усъвършенстваната свързаност ще ви очароват, а просторният интериор ще ви изненада.

РАЗМЕРИ

Nissan Qashqai размери

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Просторен интериор, съчетан с удобен за града екстериор за лесна маневреност. А с широкото багажно пространство с лесен достъп можете да пренасяте каквото пожелаете.

Nissan QQ Blue packshot with dimensions

 

 

 

 

A - ОБЩА ДЪЛЖИНА

4 425 MM

B - МЕЖДУОСИЕ

2 665 MM

C - ОБЩА ШИРИНА

1 835 MM

(С ОТВОРЕНИ ОГЛЕДАЛА)

D - ОБЩА ВИСОЧИНА

1 625 MM

line
Nissan QQ Blue 3/4 front packshot with dimensions

 

 

 

 

OБЕМ НА БАГАЖНИКА

504 L

ДО КОРАТА

869 mm

A - МАКСИМАЛНА ДЪЛЖИНА НА БАГАЖНОТО ПРОСТРАНСТВО

1 100 mm

B - МАКСИМАЛНА ШИРИНА НА БАГАЖНОТО ПРОСТРАНСТВО

860 L

МАКСИМАЛЕН ОБЕМ ПРИ СГЪНАТИ СЕДАЛКИ

ЗАДВИЖВАНЕ

Интелигентна мощност в един променящ се свят

Насладете се на шофирането, както никога досега, с два нови типа задвижване. Новият двигател с мека хибридна технология подобрява ефективността. Qashqai с модерното задвижване e-POWER съчетава технологията на електромобилите с удобствата на бензиновия двигател, за да осигури незабавното ускорение, съчетано с плавното и тихо шофиране на електрически автомобил.

ПОДПОМАГАНЕ НА ВОДАЧА

Интелигентна мобилност

Интелигентната мобилност на Nissan Ви кара да се чувствате по-уверени и свързани при всяко пътуване. Шофирате с цялата информация, която ви е необходима и получавате помощ винаги, когато се нуждаете.

СВЪРЗАНОСТ

Свържете се с Вашия свят

Вашият свят на една ръка разстояние - или на една гласова команда. Насладете се на свързаност без усилие, благодарение на усъвършенствана смартфон интеграция и безжично зареждане.