The new KONA.

On to better.

Едно ново по-високо ниво на индивидуалност.

Експресивен от всеки ъгъл, новият Hyundai KONA надгражда смелия дизайн на своя предшественик на следващото ниво с нови подобрения в дизайна и най-новите интелигентни технологии като модерна свързаност и функции за безопасност.

The new Hyundai KONA side view
The new Hyundai KONA

Екстериор Открийте динамичния нов облик.

Поразителният нов екстериорен дизайн се откроява с елегантната си изтънченост и привличащите вниманието защитни панели. Новият капак завършва рязко над централната решетка с широката си, характерна форма, придаваща на новата KONA по-решителен облик. Подобрените LED DRL осигуряват тесен, пронизващ поглед към пътя напред.

360°

0%

  Отпред

  Привличащата вниманието нова предна броня плавно се влива в облицовките на арката на колелата, образувайки уникален брониран колан, който се увива под смелата нова решетка.

  Отстрани

  Спортният силует се подчертава от визуалната връзка между раменните извивки и по-острата, но по-хармонична предница.

  Отзад

  Новата задна броня следва концепцията за защитна броня отпред и отстрани - и е подчертана от новите метални елеметни в долната си част.

  The new Hyundai KONA interior
  The new Hyundai KONA

  Интериор Авангардното свързано удобство.

  Универсален, удобен и свързан, новият интериор на KONA е проектиран да бъде по-модерен и изискан от своя предшественик. Функционален, но изискан - идеален за активен начин на живот - новите актуализации на дизайна отговарят на екстериора от всеки ъгъл. А що се отнася до интелигентните технологии, можете да избирате от най-новите функции за модерна свързаност и комфорт.

  10,25 инчов сензорен екран

  Всичко, от което се нуждаете, точно на големия екран. Оптимално разположеният 10,25" сензорен екран предлага брилянтна яснота, лесна използваемост и първокласна свързаност със смартфони.

  Дигитален кокпит

  Цифровият инструментален клъстер с размер 10.25", предоставя оптимален достъп до цялата важна информация по време на шофиране.

  Удобство Хитроумен комфорт и удобство.

  А що се отнася до удобството, в новата KONA са инсталирани широка гама от иновативни естетически и технически решения, за да ви предоставят най-новите автомобилни удобства и функционалност - дори за пътниците на задната седалка. Те включват втори ред отопляеми седалки и втори ред USB порт.

  Отопляеми и вентилирани седалки

  Топло през зимата и прохладно през лятото. Седалките за водача и пътника на предната седалка се предлагат с отопление и вентилация на седалките.

  Комфорт на задната седалка

  Пътниците отзад ще оценят отопляемите седалки на втория ред и удобния заден USB порт, за да могат да зареждат смартфона в пълен комфорт.

  Амбиентно осветление

  Заедно с новият дизайн на таблото, KONA предлага и амбиентно осветление в централна конзола и пространството за краката, засилвайки елегантния характер на интериора.

  Свързаност Авангардното свързано удобство.

  Естествено, новата KONA също е надграденa с всички най-нови интелигентни технологии като огледално отразяване на смарт телефони и авангардни функции за свързване като Bluelink® Connected Car Services, което позволява да управлявате колата си от смартфона си - или с гласа си. Безплатен петгодишен абонамент за LIVE Services на Hyundai е включен в 10,25 ”навигационната система.

  Безжично зареждане

  Безжично зареждане на телефон – разположена в централната конзола, поставката за безжично зареждане (стандарт Qi) ви позволява да зареждате лесно съвместим, отговарящ на стандарта Qi смартфон без използване на разхвърляни и неприятни за окото кабели.

  E-call

  KONA се предлага с e-call като стандарт, който автоматично се обажда на спешни служби, ако сте в авария и въздушните възглавници се разгръщат. Можете също така да натиснете SOS бутона за спешна помощ 24/7, 365 дни в годината.

  Премиум аудиосистема KRELL

  Премиум аудиосистемата на KRELL осигурява звездно звуково представяне. 8 високоговорителя от висок клас доставят на всички на борда невероятно съраунд изживяване, задвижвано от първокласен 12-канален усилвател.

  Bluelink® Connected Car Services

  Управлявайте колата си от смартфона си - или с гласа си. Bluelink® осигурява безпроблемна свързаност и интелигентни функции, за да направи вашето шофиране по-удобно.

  Персонализиран потребителски профил

  Запазете всичко точно както ви харесва. Сега можете да запазите вашите предпочитания за инфотейнмънт, като език, Bluetooth и настройки за навигация.

  Разширени гласови команди

  Активирайте и контролирайте функции като климатични настройки, инфотейнмънт контрол и отопление на седалките или на волана само чрез гласова команда.

  Безопасност Последно поколене технологии за активна и пасивна безопасност.

  Тъй като нищо не е по-важно от безопасността на вашите близки, ние усъвършенствахме KONA. С Hyundai SmartSense, нашите модерни усъвършенствани системи за подпомагане на водача, новата KONA е актуализирана с най-новите функции за безопасност и помощ при шофиране за допълнително спокойствие.

  Асистент за следене на трафика зад автомобила (RCCA)

  При движение на заден ход с ниска видимост, системата не само предупреждава водача, ако превозните средства се приближават отстрани - тя също така активира спирачките с цел избягването на сблъсък.

  Интелигентно предупреждение за ограничение на скоростта (ISLW)

  Разпознава знаците за скорост на пътя и показва в реално време знаците за ограничение на скоростта и забраната за преминаване на дисплея на навигационната система, на арматурното табло и на Head-Up Display (HUD).

  Динамика Истинска динамика в класа на компактните SUV модели.

  Новата KONA достига нови висоти по отношение на динамика и ефективност. Новите 48V Mild-Hybrid задвижвания помагат за по-ниски стойности на вредни емисии CO2 и изгарят по-малко гориво. Широката гама подобрения на окачването и управлението осигуряват по-висок комфорт на возене и по-добро пътно поведение. Кормилното управление също е прецизно настроено, за да отговаря на новия характер на окачването, а подобрените гуми осигуряват по-добра горивна ефективност и по-ниски емисии.

  48V Mild-Hybrid система

  Спестете гориво и намалете емисиите с 48V Mild-Hybrid. Той поддържа двигателя с вътрешно горене с допълнителен въртящ момент по време на ускорение - в зависимост от състоянието на зареждане на акумулатора и степента на ускорение. В резултат на това се подобряват икономията на гориво и емисиите на CO2 на двигателя. Можете да откриете повече за това как системата работи в различни ситуации на шофиране по-долу.

  Нови скоростни кутии за различни стилове на шофиране

  Новата KONA се предлага с 6-степенна ръчна скоростна кутия, 7-степенна автоматична трансмисия с двоен съединител (7DCT) или новоразработената 6-степенна интелигентна ръчна трансмисия (iMT). iMT допринася за допълнителна редукция на разхода на гориво с 48V Mild-Hybrid.

  Интелигентна 6-степенна ръчна скоростна кутия

  За повишена горивна ефективност при версията с Mild-Hybrid, 6iMT отделя двигателя от трансмисията след освобождаване на газта.Така KONA преминава в режим Coasting.

  6-степенна ръчна скоростна кутия

  6-степенната ръчна скоростна кутия е преработена спряна предшественика си, за по-прецизно и плавно превкючване.