The new i30 N

Shift the moment.

Състезателят стана още по-добър. Отново.

Създаден за максимално удоволствие при шофиране, новият i30 N разполага с по-висока мощност, свеж нов дизай и най-новите технологии в палитрата на Hyundai. Балансирайки изключителна мощност и готова за пистата динамика с ориентирани към комфорта ежедневни пътувания - това наистина е състезателен автомобил за всеки ден.

Екстериор Свежият нов облик на динамиката.

Личи си, че е роден на пистата. Новият i30 N е преосмислен с актуализиран дизайн, фокусиран върху динамичните характеристики. Нещо повече от стилно упражнение, новата агресивно изглеждаща предна броня, включваща въздухозаборници, предназначени да подобрят аеродинамиката и да намалят турбуленцията. А новите 19" ковани алуминиеви джанти изглеждат фантастично, като подобряват поведението на пътя благодарение на по-ниското си тегло.

360°

0%

  Отпред

  Новите LED фарове с V-образни дневни светлини визуално подчертават широката нова N решетка, която е оптимизирана, за да позволи по-ефективно охлаждане на двигателя.

  Отстрани

  Подледнат отстрани, най-големия акцент са новите 19" кованти алуминиеви джанти обути в специално разработени за i30 N Pirelli P Zero гуми.

  Отзад

  Новата задна броня се отличава с интегрирани фарове за мъгла, червена акцентна линия и две изключително големи изпускателни тръби. Преработените задни светлини се отличават с нов светодиоден подпис.

  Интериор Подобрен команден пулт.

  Създаден от състезатели за хора, които наистина обичат колите, елегантният и спортен интериор на новия i30 N прегръща и вълнува. Пилотската кабина е толкова свързана със съзтезателната писта, колкото и с комфорта на всекидневието. Ергономията е изцяло фокусирана върху водача - имате всичко пред очите и е на една ръка разстояние.

  Олекотени N седалки

  Облечени с висококачествена кожа и материали от алкантара®, леките еднорамкови седалки се отличават с осветено N лого и още по-изразени странични опори.

  Бързи смени на една ръка разстояние

  Вдъхновени от състезателните дни, перата на волана поставят бързи и лесни превключвания на предавките на една ръка разстояние.

  N инструменти

  Един бърз поглед към тептературата на маслото, въртящия момент и налягането в турбото. Червената зона на оборотомера се променя в зависимост от температурата на маслото.

  Динамика Следващо ниво на динамични характеристики

  Най-новото поколение на този хот хеч надгражда успехите на своя предшественик, разполага с по-лека каросерия, което води до по-добра управляемост. Окачването и кормилната система са с нова геометрия, което води до подобряване на комфорта и управлението, без значение от скоротната кутия.

  Вече с избор между две скоростни кутии.

  Когато става въпрос за бързи, плавни и ефективни смени, имате два избора за подобряване на динамиката. Стандартната гладко превключваща 6-степенна ръчна скоростна кутия или наличната изцяло нова спортна 8-степенна скоростна кутия с двоен съединител (N DCT), която също ви позволява да избирате предавки ръчно с лоста за превключване или чрез перата на волана за превключване.

  6-степенна механична

  Перфектна за шофьори ентусиасти, които обичат да управляват точен превключвател и стегнат съединител за пълен контрол.

  8 N DCT

  Още по-забавен за шофиране: нова спортна 8-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител в маслена баня и пера на волана за превключване.

  N Grin Control

  Насладете се на повече усмивки на километър - С натискането на един бутон, N Grin Control System ви дава избор от пет различни режима на шофиране, които отговарят на вашето настроение. Различните режими променят характера на автомобила, като регулират параметрите на двигателя, окачването, кормилното управление, електронния контрол на стабилността (ESC), звука на изпускателната систама, N дифернециалан (e-LSD) и трансмисията.

  Launch control

  Насладете се на максимално сцепление за възможно най -бързо стартиране. Системата намалява въртенето на колелата или приплъзването при силно ускорение при ускорение от място.

  Междинна газ

  Функцията “Rev Matching” автоматично увеличава оборотите на двигателя при преминаване от по-висока към по-ниска предавка за по-плавна и по-спортна смяна.

  Задна усилваща греда

  Тази функция увеличава устойчовостта на усукване на купето, така i30 N гарантира още по-добра динамика при всеки един завой.

  Безопасност Авангардна безопасност и усъвършенствани системи за подпомагане на водача.

  С най-добрите в класа усъвършенствани системи за подпомагане на водача и активен пакет за безопасност с набор от иновативни функции, i30 N осигурява още повече спокойствие.

  Свързаност Най-модерните системи за свързаност.

  С много интелигентни технологии като нов сензорен екран и пет години безплатен Bluelink® Connected Car Services, i30 N ви поддържа лесно свързани при всяко пътуване. Bluelink осигурява безпроблемно взаимодействие с онлайн разпознаване на глас и приложение за смартфон за управление на вашата кола. Услугите на Hyundai LIVE ви дават достъп до информация за трафика в реално време, паркирането, времето и др.

  N Performance меню

  N системата за събиране на данни при шофиране позволява да наблюдавате и подобрявате шофирането си. Вижте: мощността, въртящ момент, налягането в турбото, G-анализатор и постигнати времена на обиколка.

  По-голям централен дисплей

  10,25" сензорен екран осигурява лесен достъп до функциите на автомобила, инфотейнмънт системата, навигационната система и приложенията за смартфони.

  Състояние на автомобила

  Имате нужда от презареждане? Просто проверете приложението. Наслаждавайте се на дистанционен достъп до състоянието на вашия автомобил във всеки един момент, включително оставащо гориво, врати отворени / затворени или заключени / отключени и прозорци или багажник отворени / затворени.

  Удобство Удобно пътуване, съчетано с изключителна мощ.

  Предлагайки звездна гама от удобства, с които семейството на i30 е известно - i30 N ви дава възможност за ориентирано към комфорта ежедневно пътуване до работното място, съчетано с изключителна мощност и готова за състезателни писти динамика-това е наистина състезателна кола за всеки ден.

  Отопляеми седалки

  Хладно през лятото. Топло през зимата. Водачът и пътникът на предната седалка ще харесат отопляемите седалки.

  Отопляем волан

  Насладете се на топли ръце в студените дни с едно натискане на бутон. Вече не чакайте колата да се загрее, преди ръцете ви да се затоплят.

  Смартфон интеграция

  Apple CarPlay ™ и Android Auto ™ са на борда, така че можете да включите смартфона си и да отразявате любимите си приложения на големия сензорен екран.