The all-new i20 N

Never just drive.

Посветен на тръпката от шофирането

Вдъхновен от шампионския i20 Coupe WRC, изцяло новият i20 N внася състезатилените си гени в живота ви -и прилив на адреналин в кръвта ви.

Дизайн Безспорно несравним екстериор.

Въз основа на новия дизайнерски език на Hyundai Sensuous Sportiness, всеки детайл на i20 N подчертава неговата динамична натура. Аеродинамичните елементи подчертават ширината и стойката, по-ниската линия на купето и големият накрайник на изпускатената система за настръхващ звук. Моделът се предлага в седем екстериорни цвята и с избор на двуцветен покрив Phantom Black Pearl.

360°

0%

  Радиаторна решетка с мотиви на кариран флаг

  Предната решетка е проектирана да подобри въздушния поток към новия турбо двигател на модела. С открояващ дизайн с мотиви на кариран флаг, i20 N показва своите състезателни гени и в най-малките детайли.

  Червени акценти

  Динамичните червени акценти под решетката, на страничните прагове и на задната броня подчертават динамичната стойка на i20 N.

  18" алуминиеви джанти с Pirelli спортни гуми

  Динамиката е издадена от 18" алуминиеви джанти. С фино матово сиво покритие, джантите привличат всички погледи.

  Червени N спирачни апарати

  Спортните спирачки се открояват с увеличените си предни дискове и червени спирачни апарати с N лого.

  Интериор Настанете се за максимално удоволствие от шофирането.

  Закопчайте се в спортните седалки и поставете краката си върху металните педали: Всичко в интериора на i20 N моментално се усеща като в спортен автомобил.

  N Performance меню

  N системата за събиране на данни при шофиране позволява да наблюдавате и подобрявате шофирането си. Вижте: мощността, въртящ момент, налягането в турбото, G-анализатор и постигнати времена на обиколка.

  N дигитално табло

  Индикаторът за смяна на предавките, разположен в дигиталното табло, ви показва кога да превключвате предавките за оптимално шофиране на състезателната писта.

  Динамика Настроен за максимално удоволствие.

  Изцяло новият i20 N ускорява от 0-100 км/ч само за 6,2 секунди. Такова ускорение гарантирано ще ви усмихне.

  Спортен двигател за повече тръпки на км

  Задвижван от 1,6-литров GDi двигател с турбокомпресор с 204 к.с., който осигурява и максимални 275 Нм. въртящ момент - ще харесате незабавната обратна връзка, която получавате от високата му отзивчивост и впечатляващата мощност за повече въртящ момент и мощност при по-ниски обороти. Това ви позволява да използвате повече от потенциала на двигателя в ежедневните ситуации на шофиране. Създаден за динамика - той ускорява от 0 до 100 км/ч само за 6,2 секунди с максимална скорост от 230 км/ч.

  N Grin Control

  Насладете се на повече усмивки на километър - С натискането на един бутон, N Grin Control System ви дава избор от пет различни режима на шофиране, които отговарят на вашето настроение. Различните режими променят характера на автомобила, като регулират параметрите на двигателя, кормилното управление, електронния контрол на стабилността (ESC), звука на изпускателната систама, N дифернециалан (e-LSD) и трансмисията.

  Launch Control

  Насладете се на максимално сцепление за възможно най -бързо стартиране. Системата намалява въртенето на колелата или приплъзването при силно ускорение при ускорение от място.

  N система за стабилизация

  Системата помага, когато е необходимо, но в противен случай не пречи на вашето забавление при шофиране и ви кара да вървите още по-бързо. Може да се изключи напълно за максимално усещане на пистата.

  Безопасност Авангардна безопасност и усъвършенствани системи за подпомагане на водача.

  С най-добрите в класа усъвършенствани системи за подпомагане на водача и активен пакет за безопасност с набор от иновативни функции, i20 N осигурява още повече спокойствие.

  Камера за заден ход с динамични насочващи линии (RVM)

  Вижте всичко зад вашия автомобил, когато паркирате или се движите на заден ход. Камерата показва изглед на живо зад на автомобила, с насочващи линии за по-лесно паркиране.

  Асистент за дълги светлини (HBA)

  Тази функция автоматично се настройва между къси и дълги светлини в зависимост от пътните условия и яркостта на превозните средства напред, повишавайки безопасността и комфорта на водача, както и другите превозни средства при шофиране през нощта.

  Свързаност Най-модерните системи за свързаност.

  С много интелигентни технологии като нов сензорен екран и пет години безплатен Bluelink® Connected Car Services, i20 N ви поддържа лесно свързани при всяко пътуване. Bluelink осигурява безпроблемно взаимодействие с онлайн разпознаване на глас и приложение за смартфон за управление на вашата кола. Услугите на Hyundai LIVE ви дават достъп до информация за трафика в реално време, паркирането, времето и др.

  По-голям централен дисплей

  10,25" сензорен екран осигурява лесен достъп до функциите на автомобила, инфотейнмънт системата, навигационната система и приложенията за смартфони.

  Свързано маршрутизиране

  Изчислете маршрута си от мощен сървър в облака Hyundai за точно прогнозиране на трафика и точни часове на пристигане.

  Премиум аудиосистема Bose®

  Насладете се на невероятно аудио изживяване с висококачествената звукова система Bose®. С осем високоговорителя, включително субуфер, той е създаден, за да бъде в крак с приключенския стил на автомобила, осигурявайки звуково изживяване, което се чувства толкова динамично, колкото i20 N.

  Удобство Удобно пътуване, съчетано с изключителна мощ.

  Предлагайки звездна гама от удобства, с които семейството на i20 е известно - i20 N ви дава възможност за ориентирано към комфорта ежедневно пътуване до работното място, съчетано с изключителна мощност и готова за състезателни писти динамика-това е наистина състезателна кола за всеки ден.

  Отопляеми седалки

  За максимален комфорт през зимата, седалките отпред и отзад се отопляват.

  Отопляем волан

  Насладете се на топли ръце в студените дни с едно натискане на бутон. Вече не чакайте колата да се загрее, преди ръцете ви да се затоплят.