ЕС ТРАНС
NISSAN logo Great Wall logo

Новини

 

[10/09/2013]
Разширена програма за персонализация извежда клиентския избор на ново ниво

  • Новата програма за персонализация включва Juke, новата Micra и новия Note
  • Нови аксесоари, цветове и тапицерии са добавени към съществуващата програма за Juke
  • Micra и Note са добавени към разширената програма
  • 3D уеб конфигуратор във висока резолюция позволява на потребителите да видят в аванс своите дизайни
  • На всеки запаметен дизайн се генерира уникален код за поръчка


Ваш автомобил, по ваш вкус. Това е посланието, което Nissan изпраща към купувачите на автомобилите в В-сегмента. Следвайки успешното представяне на Juke, Nissan разширява своята иновативна програма за персонализация, включвайки в нея новите Micra и Note. Като част от това разширение, за персонализация на автомобилите са налични още по-голям брой дизайнерски характеристики, като към палитрата са добавени вълнуващи нови цветове и декорации.

За да демонстрира новата програма, щандът на Nissan на IAA във Франкфурт се отличава с драматична стена с персонализации, която демонстрира редица дизайнерски и цветови възможности.
Клиентите, искащи да създадат своя мечтан Nissan могат предварително да видят своя дизайн с помощта на новаторски 3D конфигуратор. Той предлага фото-реалистични снимки с висока резолюция, благодарение на които клиентите могат да разглеждат автомобила под 360 градуса и да добавят, отстраняват и променят всяка опция с натискането на мишката.

След като завърши с избора си, потребителят може да запише своя мечтан дизайн в базата данни на Nissan. Това генерира специален персонализационен код, който можа да бъде занесен в дилърството, където дизайнът може да бъде отворен и да бъде поръчан.Juke
Разчупилият стереотипите кросоувър на Nissan лансира първата фаза от иновативна персонализираща програма през 2012. Като част от новата програма за 2013, Nissan значително е разширил съществуващата цветова палитра и гама от подлежащи на промяна дизайнерски елементи и области.

Сега клиентите могат да избират до 15 екстериорни и интериорни аксесоари, и да им прилагат до девет различни цвята. Сред екстериорните аксесоари, налични за персонализация, са: джанти, капаци на огледалат, спойлер на покрива и странични прагове. Интериорните аксесоари включват централна конзола и стелки.Micra
Налична в подобрената гама на новата Micra, персонализиращата програма на Nissan включва новоразработена гама от аксесоари. В това число влизат капаци на огледалата, лети джанти, странични прагове и дръжки на вратите за екстериора, както и пръстени около вентилационните отвори и скоростния лост за интериора. Клиентите могат да аранжират по свой вкус 10 аксесоара и до осем цвята.

Като част от програмата са добавени нови 15-цолови лети джанти, които могат да бъдат поръчани с един от трите поразителни цвята: сребърен, черен или тъмно сив. Допълнителната персонализация включва осем различни цвята за капачката на джантата.Note
Най-новото попълнение в гамата на Nissan също е включено в програмата за персонализиране. С осем аксесоарни възможности – включително два дизайна на джантите – налични с осем различни звята и схеми, на динамичния нов Note може да бъде даден още по-привлекателен вид. Сред аксесоарите, които могат да се променят според личния ви вкус, са спойлера на покрива, капаците на огледалата и облицовката на ръба на предния спойлер.