ЕС ТРАНС
NISSAN logo Great Wall logo

Новини

 

[25/04/2012]
Great Wall представи Hover M4

Автомобилът стана част от премиерите, които китайският концерн представи на родна земя. Новият кросоувър с моделно име Hover носи индекс M4 и е насочен основно към европейските пазари. Именно поради тази прична дизайнът му е съобразен с вкусовете и предпочитанията на потенциалната клиентела от Стария континент.

Сериозно е внимание е обърнато на безопасността. Автомобилът е снабден със системи ABS и EBD, които се доставят от Bosch. Налични са още система за екстремно спиране, въздушни възглавници и колани с донатягане.

Спирачната система на Hover M4 разполага с дискови спирачки на четирите колела, а благодарение на по-големия размер гуми и джанти клиренсът е увеличен до 180 милиметра. Според китайците точно този просвет ще обезпечи както отлично поведение на колата при висока скорост, така и безпроблемно преминаване на средна по трудност пресечена местност.

Hover M4 е оборудван с 1.5-литров атмосферен бензинов двигател с мощност 106 к.с. Той може да работи съвместно с петстпененна механична скоростна кутия или с безстепенна вариаторна трансмисия. Във високото ниво на екипировка оборудването е доста богато и включва серийно дори и мултимедийна система със сензорен екран и GPS навигация.